Esittely
Ottelutilastot
SoPa - TuKi Sininen
2018-2019 - SoPa D 06 - D2 AA jatkosarja lohko 10
Klo 11:00 Sodankylän jäähalli
9
Hel

Ennakkoinfo


D2- jatkosarjan ottelu kotihallissa 9.2. klo 11: SoPa vs. TuKi Sininen.

OtteluennakkoLauantaina 9.2. Sodankylän jäähallissa pelataan sekä junnu- että harrastekiekkoa. SoPa D2 saa vastustajakseen Ivalon Tunturi-Kiekon Sinisen joukkueen. Kahden kovan kohtaaminen alkaa klo 11. Kannustajia ja ääntä, tsemppiä ja asennetta tarvitaan - tervetuloa siis katsomoon paikan päälle! Junnujen kiska palvelee tutuilla halliherkuilla.


Makea kotivoitto D-junnuille!


SoPan D-junnut pusersivat lopulta reilun ja vahvan kotivoiton TuKi Sinisestä. Keltapaitaiset ivalolaiset piinasivat kotijoukkuetta koko ensimmäisen erän, jonka jälkeen tilanne oli vaarallinen 4-3. Sairastumisten ja muiden sattumusten summana pienellä rosterilla liikkeellä ollut TuKi Sininen hyytyi kuitenkin toisessa erässä parhaasta iskustaan. SoPa taas avasi maalihanat upeilla ketjukaverien yhteistöillä, unohtamatta joitain hienoja yksilötaiturointeja.

Ottelu päättyi viimein SoPalle 11-4. Huomenna sunnuntaina on vastavierailun aika, kun pojat matkustavat Ivaloon. TuKi Keltaisessa nähtäneen ainakin osin samoja maalintekijöitä kuin tänäänkin, sekä varmuudella samaa meidän joukkueen kannalta vaarallista osaamista erityisesti nopeissa vastahyökkäyksissä. Tänään maalivahtimme Kasperi koppaili ja venyi huikeisiin torjuntoihin, joilla lopulta esti TuKin maalinteon siinä vaiheessa, kun SoPan muut pelaajat olivat pari luistimen potkua perässä.

Mikä lämmitti mieltä aitiossa: poikaporukka kannusti koko ottelun ajan kavereita jäällä ja viesti oli kyllä selvä: tämä me hoidetaan ja loppuun saakka pelataan. Tämä asenne myös lienee antanut pojille paljon toiseen erään!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Elokuu   »
Kategoriat