Esittely
Ottelutilastot
Pantterit Valkoinen - SoPa
2019-2020 - SoPa E1 - E1
Klo 18:15 Lappi Areena HH1
5
Lok

E1 kotona ja Rovaniemellä


E1-joukkue on aloittanut pelit hyvällä sykkeellä. Kotiturnauksessa pojat taistelivat TuKia ja KiPsiä vastaan. TuKi voitettiin Kairacupissa ja yhtään periksi ei annettu myös nytkään ja voitto tuli lukemin 3-2. KiPs, se viime kaudenkin voittamaton joukkue vei pitemmän korren myös Sodankylässä. Pojat eivät päässeet maalaamaan kertaakaan, mutta KiPs rankaisi kolmesti. Siinä onkin kaudelle hyvä tavoite kaataa KiPs jossain vaiheessa.

Rovaniemen turnaukseen lähdettiin intoa puhkuen ja uusi tuttavuus Lämärit kohdattiin iltapäivän pelissä. Pojilla oli heti alusta saakka kuviot kunnossa ja Lämärit voitettiin 4-2.

Eeron tuuletukset pelin jälkeen!!

Tuttu Panttereiden joukkue luisteli vastaan toisessa pelissä. Useamman kerran tasan päättyneet pelit lupaili tasaista vääntöä ja sellaistahan se oli. Tilanteita oli molemmissa päädyissä ja lukemat 3-3 oli pelitaulussa summerin soidessa. Eino teki loistavia pelastuksia SoPan tolppien välissä ja joukkuekaverit saivat vastustajan maalivahdin hikoilemaan, ja voittomaalikin oli todella lähellä pelin lopussa.

Tästä on hyvä jatkaa harjoituksia ja seuraava reissu tehdään 27.10 Ivaloon jossa kohdataan taas TuKi ja KiPs.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
Kategoriat