Esittely
Ottelutilastot
SoPa - KeKi
2019-2020 - SoPa D2 - D2
Klo 12:00 New Boliden Arena
29
Syy

D2:lla tiukka ensimmäinen kotipeli


Sunnuntaina kauden ensimmäisessä kotiottelussa SoPan D2 joukkue sai vastaansa Kemijärven kiekon, jonka joukkue oli uudistunut Sallan Palloseurasta siirtyneillä pelaajilla. Alkumetreiltä asti vääntö oli tiukkaa ja oma peli aluksi hieman hakusessa. Toisella ylivoimalla Veeti Mäki onnistui Joona Mäkelän syötöstä maalinteossa ja kun vain 22 sekuntia myöhemmin Lenni Annala maalasi Leevi Holmqvistin syötöstä niin peli vapautui. KeKin onnekkaasti kimpoilleen avausmaalin ja SoPan rangaistuksen jälkeen Lenni Annala lähetti Eero Merenkukalle sellaisen syötön, ettei häntä pysäyttänyt maalinteossa kukaan. SoPan neljännen maalin avauserään tehtailivat Leevi Holmqvist, syöttäjinä Eero Merenkukka ja Niklas Åhman.

Toiseen erään lähdettiin tilanteesta 4-2, mutta KeKi tuli Peetu Peltoniemen osumilla tasoihin ja pääsi vielä 4-5 johtoon kunnes Tero Pikkuhookana Jere Peltosen syötöstä tasoitti pelin. Loppu olikin kovaa tahtoa ja yritystä voittomaalista. Harvoin on ”kellomies” niin kovasti halunnut venyttää viimeistä sekuntia kun Lenni Annala pääsi läpiajoon, mutta aika loppui juuri siniviivalle, eikä voittomaalia tavoitellut laukaus päässyt liikkeelle. SoPan maalivahti Lenni Ylitalo torjui ottelussa 18 kertaa ja KeKin kollega 27 kertaa.

SoPa D2 tarjoaa jännittäviä pelihetkiä kotihallissa seuraavan kerran ensi su 6.10. klo 12, kun vastaan asettuu Kemin Lämärit. Tervetuloa kannustamaan!


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat