Esittely
Ottelutilastot
SoPa - TuKi, Ivalo
2017-2018 - SoPa Edustus - Lappi liiga
Klo 15:00 Sodankylä
11
Hel

Ennakkoinfo


Kotipeli Sodankylässä

Kotipeli siirretty


Lauantain 2.12. peli on siirretty pelattavaksi 11.2.2018.

Sopa otti tärkeät pisteet Tukilta myös kotona


Sopa saalisti viikonlopun kahdesta Tuki kohtaamisesta jatkopelejä ajatellen erittäin tärkeät kuusi pistettä. Lauantaina Ivalossa 7-2 voitettu peli antoi hyvää buustia sunnuntain peliin. Joukkue vahvistui yhdellä hyökkäystriolla lauantaista, eli nyt oli mahdollisuus nostaa kierroksia ja täyttää ”vattan alus” jaloilla. Maalissa jatkoi hyviä otteita Ivalossa esittänyt Samu-Matti Lahdenperä.Tältä kolmikolta odotettiin tehoja myös koti luolassa. Jake, Kime ja Kurre


1.erä oli tarkkaa peliä molemmilla joukkueilla. Selvästi haisteltiin, että millä jalalla vastustaja on liikkeellä. Tuki näyttikin että eilinen tappio oli unohdettu ja tänään päivä uusi. Tarkan alun jälkeen ajassa 13:08 kotijoukkueen Atte Kangas pääsi laittamaan laatan maaliin ja tilanteeksi 1-0. Sopa jatkoi maalin jälkeen lyhyt syöttöpeliään ja hallitsi kenttätapahtumia. Erä loppuun pari erikoistilannetta alivoima ja ylivoima, ei tuottanut tulosta kummallekkaan joukkueelle. Erätauolle tilanteessa 1-0. Veskojen torjunnat Sopa 8 ja Tuki 12.

2.erä jatkui siitä mihin ensimmäinen erä päättyi, tarkkaa peliä puolin ja toisin. Sopa pääsi ylivoimalle erän alkuun, pahasti viime peleissä yskähdellyt ylivoimapeli saatiin viritettyä kuntoon ja ajassa 33:13 kotijoukkueen kippari Timo Mikkola siirsi kiekon maaliin. Kotijoukkueelle tarjottiin pelin ”paketointia” muutaman ylivoiman aikana, mutta Tukin maalissa pelannut Iiro Niemi torjui välissä aivan käsittämättömän hienosti. Erä oli Sopan hallintaa kuten ensimmäinenkin erä. Torjunnat Sopa 5 ja Tuki 19.

3.erän alku oli kuten aikaisemmatkin erät, virheitä vältetään viimeiseen asti. Reippaan kuuden minuutin jälkeen Sopan #37 Juho Nieminen avasi kiekon #27 Juho-Wille Helppikankaalle, joka polki herkät jalkansa vauhtiin ja nosti rauhallisesti kiekon maalin takakulmaan. Maalin jälkeen peli aaltoili päästä päähän, molemmat joukkueet loivat hyviä tilanteita vastustajan maalille. Ajassa 52:22 Tukin ainokaisen maalin pääsi kuin varkain iskemään Joonas Alatorvinen. Maali ei hätkäyttänyt kotijoukkueen peliä millään tavalla, usko omaan peliin oli tikissä. Aikaa kerkesi kulua vain 32 sekuntia kun Sopan pistepörssin kärki #9 Matias Neitola viritti tarkan pyssynsä ja tilanteeksi 4-1. Kotijoukkueen puolustajat tukivat pitkin ottelua kotijoukkueen hyökkäyksiä erinomaisesti ajamalla hyökkäysalueella oikean aikaisesti. Neitolan maalin jälkeen kotijoukkueen peliä oli paikoin jopa ihailtava. Hyviä ja lyhyitä syöttöjä. Peli oli vapautunutta ja ”fressiä”. Pelin loppuun kotijoukkue kaunistelee Timo Mikkolan ja Joonas Harjun maaleilla tilanteeksi 6-1. Summeri soi ja ei ollut rättihallissa kahta sanaa kumpi joukkue oli parempi, se oli pyssykylän Lentävät Ässät! Loppu tulos 6-1.

 • Sopan peli oli kokonainen jääkiekko ottelu, 60 minuuttia sovittujen asioiden suorittamista.
 • Puolustajien pelatut minuutit viikonlopun aikana per pelaaja noin 60 minuuttia. Kovia jätkiä, saattais joku jopa sanoa. Joku tietää että kova kesäreeni on tähdännyt juuri näihin minuutteihin.
 • Hyvät asiat tuottavat hyviä asioita.
 • Missä katsojat? 85 katsojaa pelissä. Raakasti alle keskiarvon.


Nostot ottelusta

Timo Mikkola

   • Kapu tuli ja kapu teki
   • 2+0

Sopan puolustajat

   • ”Änäri” tähtien vertaiset peliminuutit, eikä oikein kunnolla edes paita kastunu.


   Matias, Joni ja


Samu-Matti Lahdenperä

   • Torjuntaprosentti 95.24%
   • Avasi kotijoukkueen peliä erinomaisesti mailapelillään
   • 0+1
Seuraava kotiottelu ja samalla runkosarjan viimeinen ottelu Sopalla 18.2.2018 rättihallissa, kun Et-Po saapuu pyssykylään ottamaan mittaa mimmosessa lennossa Lentävät Ässät ovat.

Tähän peliin toivotaan ennätys yleisöä!Tälle on vielä käyttöä...

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
6 - 1
(1 - 0) (1 - 0) (4 - 1)
TuKi, Ivalo
13' Maali Kangas Atte

17' Jäähy: 2 min Harju Joonas

32' Jäähy: 2 min Keskitalo Kimmo

33' Maali Mikkola Timo

33' Maalisyöttö Nieminen Juho

33' 2. maalisyöttö Helppikangas Juho

39' Jäähy: 2 min Nieminen Juho

46' Maali Helppikangas Juho

46' Maalisyöttö Nieminen Juho

52' Maali Neitola Matias

52' Maalisyöttö Laine Joni

54' Jäähy: 2 min Harju Joonas

56' Maali Mikkola Timo

56' Maalisyöttö Neitola Matias

56' 2. maalisyöttö Lahdenperä Samu-Matti

58' Maali Harju Joonas

58' Maalisyöttö Kurkela Juho
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Elokuu   »
Kategoriat