Esittely
Ottelutilastot
RoPo, Rollon Pojat - SoPa
2017-2018 - SoPa Edustus - Lappi liiga
Klo 18:10 Rovaniemi
9
Jou

Ennakkoinfo


Vieraspeli Rovaniemellä

Tuplapeliviikonloppu ennen joulutaukoa


Pari ottelua todella vajaamiehisenä taistellut Sopa lähtee kääntämään tappioputkea back-to-back viikonlopussa ennen joulutaukoa. Onneksi ukot on löytänyt tiensä taas jäähallille ja viikonlopun kokoonpano näyttää jo jääkiekkojoukkueelta.

Lauantaina joukkue matkustaa Lappi areenalle Rovaniemelle haastamaan Rollon Poikia joten voittoputken startista ei helppoa tule. Kausi aloitettiin RoPoa vastaan vain muutamat jäätreenit alla ja kyyti oli sillon kylmää. Nyt kautta on jo takana ja todistettu että kenet vain voidaan haastaa kun pidetään oma peli kasassa joten joukkue ei todellakaan nöyristelemään isolle areenalle lähde.

Sunnuntaina kohdataan ensimmäistä kertaa tälle kaudelle Pellon PeKi Red Stars. Tätä on paha mennä spekuloimaan, PeKi on sarjassa neljäntenä ja Sopa seitsemäs. Pistepörssi on pelkkää Kekiä ja Etpoa täynnä niin eipä sieltäkään poimintoja osaa tehdä, itse asiassa reportteri hämmenty Kekin Joonas Wedmanin 10 ottelua ja 50 pistettä tilastosta siinä määrin että tuli tyhjän paperin syndrooma vai mikä se oli. No joka tapauksessa kannattaa suunnata sunnuntaina klo 17.00 jäähallille nauttimaan urheiluviihteestä ja kannustaan Lentävä Ässä voittoon, siitä onkin sitten hyvä rauhoittua joulun viettoon.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
RoPo, Rollon Pojat 6 - 4
(2 - 4) (3 - 0) (1 - 0)
5' Maali Nimi

5' Maalisyöttö Suopanki Jake

12' Maali Salonen Anssi

12' Maali Nimi

12' Maalisyöttö Suopanki Jake

12' Maalisyöttö Nimi

12' 2. maalisyöttö Kangas Atte

18' Maali Nimi

18' Maalisyöttö Salminen Joonas

39' Jäähy: 2 min Salminen Joonas

40' Jäähy: 2 min Granroth Aleksi

54' Jäähy: 2 min Kurkela Juho

54' Jäähy: 2 min Laine Joni
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat