Esittely
Ottelutilastot
TuKi, Ivalo - SoPa
2017-2018 - SoPa Edustus - Lappi liiga
Klo 17:00 Ivalo
10
Hel

Ennakkoinfo


Vieraspeli Ivalossa

Kiekko edarilla tuplapeli viikonloppu Tukia vastaan


Sopa matkustaa Ivaloon Tunturi-Kiekon vieraaksi lauantaina 10.2.2018 klo 16.00 ja heti sunnuntaina Tuki pakkaa vielä hiestä märät varusteet ja matkustavat Sodikseen, jossa heti revanssi perään 11.2.2018 klo 15.00. Edellinen matsi marraskuussa 2017 päättyi Sopan jatkoaika voittoon 5-4. Otteluista odotetaan kiihkeitä vääntöjä, puhtaita taklauksia, tunnetta, kiekollista erikoisosaamista, häikäisevää maalivahti työskentelyä, sekä yleisön armotonta kannattamista!

Edellisen viikonlopun niukka tappio Kipsille on unohdettu ja joukkue painaa uudella naamalla eteenpäin. Runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua; kaksi Tukia vastaan ja yksi ottelu Et-poa vastaan. Pisteitä on pakko saada muuten kesäloma alkaa kovimmilla pakkaskeleillä.


"Lähe sie Ivalhon kattomhan ja fiilistelemhän lauantaina ja tule kans pyhänä rättihalhin kannattamhan Sopa voithon. Met tarvimma teitä sinne kakkosnelosten päälle möykkäämhän ja luomhan henkiä!"

"Jos tet kannatatta tosi kovasti, met kyllä varmasti pärjäämmä!"

"Siitä molemma 100varmoja!"


Mikä se tämä on? Ja mihinkhän se liittyy?

Kaksi kenttää, kolme pistettä


Back-to-back viikonloppu TuKia vastaan lähti käyntiin hienosti 7-2 voitolla. Ivaloon mukaan saatiin tasan kaksi kenttää ja päätettiin että se riittää. Kentällä sen päätöksen näki heti ensivihellyksestä lähtien, oma peli pysyi kasassa ja molemmat kentät hoiti hommansa tavalla jonka voi lopputuloksesta päätellä. Sen tarkemmin ei tässä tähän aikaan yöstä kannata alkaa peliä purkamaan sillä huomenna sunnuntaina pelit jatkuu ressuhallissa klo 15.00 kun TuKi vuorostaan matkustaa Sodankylään. Alla kuitenkin muutama mainitsemisen arvoisia seikkoja päivän ottelusta.

- Entinen SoPa kapteeni Pekka Mattanen hyppäsi bussiin kun kuuli että yksi hyökkääjä täydestä kahdesta kentästä uupuu ja tärkeitä pisteitä metsästetään. Todistaen samalla olevansa yhä Lappi-liiga tason pelaaja ja toivottavasti aloittaen "vanhojen" starbojen paluun Lentävä Ässä paitaan.

- Jake Suopanki takoi tehot 4+1 tuplaten tämän kauden maalisaldon

- Muita pistenikkareita Juho Kurkela ja Juho Nieminen 1+2 mieheen. Samu-Matti Lahdenperä hoiti tonttinsa torjuntaprosentilla 93,75%

- Toinen tuomareista sai kiekon polveensa sillä seurauksella että joutui jättämään ottelun kesken ja Ville Kultima puhalsi vajaat kaksi erää yksin suoriutuen siitä erinomaisesti linjansa pitäen.

- TuKi muisti ottelun alkuun perustajajäsentään ja yhä pelaavaa 50 vuotta täyttänyttä Petteri Seppästä, siinä on mittava ura Ivalolaisen jääkiekon hyväksi ja hatunnoston arvoinen suoritus.

Jaken lyhyet kommentit pelin jälkeen -----> TÄÄLTÄ

Meidän kanssa play-off paikasta kilpaileva KiPs otti tiukan 4-3 voiton KoTusta joten huomisessakin ottelussa panokset ovat kovat ja jokaisen kannattajan äänen raikuminen ressuhallissa on kultaakin kalliimpaa. Ottelu alkaa klo 15.00, tervetuloa!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
TuKi, Ivalo 2 - 7
(1 - 2) (1 - 3) (0 - 2)
5' Jäähy: 2 min Kurkela Juho

6' Maali Suopanki Jake

6' Maalisyöttö Nieminen Juho

18' Maali Helppikangas Juho

18' Maalisyöttö Nieminen Juho

20' Maali Kurkela Juho

20' Maalisyöttö Suopanki Jake

26' Maali Suopanki Jake

26' Maalisyöttö Kurkela Juho

26' 2. maalisyöttö Keskitalo Kimmo

29' Maali Suopanki Jake

29' Maalisyöttö Kurkela Juho

37' Jäähy: 2 min Laine Joni

38' Jäähy: 2 min Kurkela Juho

42' Jäähy: 2 min Harju Joonas

44' Jäähy: 2 min Neitola Matias

46' Maali Suopanki Jake

46' Maalisyöttö Salonen Anssi

46' 2. maalisyöttö Harju Joonas

54' Jäähy: 2 min Salonen Anssi

55' Maali Nieminen Juho

55' Maalisyöttö Neitola Matias
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat