Esittely
Ottelutilastot
PelPo P08 - SoPa P08
2018 - E 08 - Revontulicup Kittilä
Klo 13:00 Kittilä kenttä C
17
Kes

Ennakkoinfo


8v8

SoPa E08 jätti vastustajat maaleitta Kittilän Revontulicupissa


SoPa E08-joukkueen kauden ensimmäinen turnaus meni loistavasti. Joukkue osallistui Kitilän Revontulicup-turnaukseen kahdella joukkueella, tytöt ja pojat omissa 08-sarjoissaan. Tytöillä oli kaksi peliä ja pojilla kolme, vastustajina vanhat tutut Kittilä, Pello, Kolari ja Rovaniemi (Santa).


Tyttöjen joukkue loisti kilpaa auringon kanssa.


Pojat ennen ja jälkeen pelien.

Tytöillä ensimmäinen peli oli Kolarin Kontiota vastaan 5v5 pelinä 1/4-kentällä. Tytöt pelasivat hienosti hieman pienikokoisempia vastustajia kunnioittaen ja lopputulos oli ansaittu 2-0 voitto. Toinen peli pelattiin otteluohjelmasta poiketen puolikkaalla kentällä 8v8 pelinä Santan kanssa. Vastus oli toisessa pelissä kovempi, mutta todella hyvin tytöt osasivat ottaa isomman kentän haltuun ja pelata hienon 0-0 tasapelin.
Pojat pelasivat ensimmäisen pelinsä Kittilää vastaan. 0-0 lopputulos tuntui ihan voitolta, sen verran kova peli oli. Alkukankeudesta kun päästiin, niin peli alkoi kulkea oikeinkin mallikkaasti. KiPSille annettiin kunnon vastus eikä viime vuoden peleihin verrattuna isommalle kentälle siirtyminen näyttänyt tuottavan lainkaan vaikeuksia.

Maalivahtina pojilla oli kaikissa peleissä Touko, jonka hienot vastaantulot pelastivat SoPalaisten päivän monta kertaa.

Toisessa pelissä pojilla oli vastassa Pellon Ponsi. Alkuun näytti, että pelien välissä pitkäksi venähtänyt tauko oli tuonut Nukku-Matin kylään, mutta pikkuhiljaa SoPan pojat virkosivat ja kun maalihanat saatiin auki, niitä ei heti suljettukaan. 4-0 lukemat pelin päätteeksi ei kuitenkaan ehkä koko totuutta kerro, kyllä pojat saivat tehdä kovasti töitä hyvän tuloksen eteen.

Viimeinen poikien peli alkoi lähes tunnin myöhässä ja koko päivän kuumasti paistanut aurinko ei auttanut vireystasojen ylläpitämisessä lainkaan. Pelkona oli, että koko joukkue ehtii nuupahtaa ennen kuin pelit saadaan päätökseen, mutta onneksi pelko osoittautui turhaksi. Viimeiseenkiin peliin Kolarin Kontiota vastaan pojista löytyi vielä virtaa juosta. Tämän pelin teemaksi nousi loppuun asti pelaaminen: kun pelataan tilanteet loppuun asti, vielä maaliviivallakin voi tehdä ratkaisuja. Lopputulos oli 3-0 SoPan hyväksi, vaikka oli vastustajallakin omat ratkaisun paikkansa.


Hieno päivä kaiken kaikkiaan, kumpikaan SoPan joukkueista ei antanut vastustajille maaliakaan. Kiitokset kaikille mukana olleille: huoltajille, peluuttajille ja kannustusjoukoille sekä ennen kaikkea meidän reippaille pelaajille. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan koitokseen, joka on Santa Claus Cup Rovaniemellä 6.7.2018.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat