Esittely
Ottelutilastot
AS Moon - SoPa SoPa
2019 - Edustus - Kolmonen Pohjois-Suomi
Klo 15:00 Koivuluoto 2 TN
18
Tou

Otteluennakko


Tappiosta sisuuntunut SoPa kohtaa kauden kolmannessa ottelussaan AS Moonin. Ottelu pelataan lauantaina 18.5 Raahessa Koivuluodon tekonurmella klo 15 alkaen. Tämä on SoPa:n viimeinen vierasottelu ennen kotiavausta sekä samalla joukkueen pisin vieraspelireissu. AS Moon on pelannut kaksi ottelua häviten molemmat lukemin 1-2. Molemmissa otteluissaan AS Moon on johtanut peliä, mutta pistetili on edelleen avaamatta. Viime kaudella AS Moon sijoittui kolmosessa sijalle neljä . Ottelu on molemmille joukkueille todella tärkeä. Vaikka sarja on vasta alussa niin lauantaina pelataan tärkeistä pisteistä sarjataulukon kannalta. Voitolla SoPa nousisi kärjen tuntumaan sekä saisi eroa sarjan häntäpäähän.

SoPa:n kokoonpano kokee useita muutoksia edelliseen peliin verrattuna. Edellisessä ottelussa punaisen kortin saaneet Allan Brazil sekä Henri Höytiä kärsivät pelikieltonsa tässä ottelussa. Kahdessa ensimmäisessä pelissä esiintyneet Otto Saarinen ja Tero Majava ovat myös poissa kokoonpanosta. SoPa:n onneksi kauden avausottelussa puolustuksessa hyvin pelanneet Jani Uusitalo sekä Tomi Karppinen palaavat joukkueen vahvuuteen. Juho Hartikainen ja Tuukka Timonen pelaavat kauden avausottelunsa tulevana lauantaina.

Edellisen ottelun tappio osoitti, että joukkueen pitää onnistua jokaisella osa-alueella, että näissä otteluissa pärjätään. Edellisessä ottelussa SoPa:lla oli mahdollisuutensa, mutta huono viimeistely maalintekotilanteissa sekä kurittomuus puolustuspelissä veivät mahdollisuudet pisteisiin. Tähän otteluun joukkue on keskittynyt huolella, jotta samankaltaiset virheet saadaan karsittua pois. Tulevana lauantaina kokoonpano muutosten siivittämä SoPa lähtee pitkälle reissulle vain ja ainoastaan voitto mielessä.

SoPa edustukselle kauden toinen tappio


Pelikiellot, sairastumiset, työkiireet.. Syitä on useita.

Turpaan tuli Raahessa. Kauden alun vieraskiertueelta on tuomisina yksi suvereeni voitto ja kaksi karvasta tappiota. Vaan SoPa ei nöyrry, näistä opitaan!

Katseet on jo suunnattu ensi lauantain kotiavaukseen. Eiköhän näytetä etelän vastustajille, millaista on tulla Sodankylän hornankattilaan pelaamaan: jokainen sodankyläläinen kannustamaan, luvassa huikea spektaakkeli!


Ensi viikoloppuna SoPa - Kemi City FC 25.5. klo 15:00. Paikalle kannattaa tulla aiemmin!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
8 - 1
(2-1)
SoPa
1' Maali Sulisalo Samuli

19' Maali Mäki Nico

42' Maali Mäki Nico

62' Maali Heiskanen Juho

67' Maali Knuutinen Timi

71' Varoitus Onnela Heikki

78' Varoitus Aikio Hermanni

78' Maali Mäki Nico

79' Ulosajo Henrique Italo Bob

81' Maali Hämäläinen Joonas

84' Maali Joentakanen Turo

86' Maali Mäki Nico
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat