SoPan Salibandymiehet jatkopeleihin
Julkaistu: 13.03.2019 00.00

SoPan Salibandymiehet jatkopeleihin

Sodankylän Pallon salibandymiehet kestivät kilpailupaineen ja selvittivät tiensä 3-divisioonan nousukarsintoihin vaikeuksien kautta, kun runkosarjan viimeiset ottelut pelattiin Kempeleen Zemppi-Areenalla. SoPa otti tuikitärkeät sarjapisteet ja sijoittui lopulta toiseksi, kymmenen joukkueen runkosarjassa.

SoPa - SB Hurricane 4 - 4

Ensimmäisessä ottelussa kummankin joukkueen otteista paistoi sarjapisteiden valtava merkitys tulevia pelejä/sarjasijoitusta ajatellen. SoPa hallitsi peliä hienokseltaan, mutta ottelun "tärkeys" osittain kipsasi koko joukkuetta ja kentällä nähtiin harvinaisia helppoja virheitä poikkeuksellisen paljon. SoPan miehet rutistivat kuitenkin tuikitärkeän pisteen, kun se tasoitti ottelun viime hetken osumallaan.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sopa-sb-hur...

SoPa - Sastamolo II 14 - 2

Toiseen otteluun mennessä oli selvää, että Sodankylän miehet ovat varmoja sarjakakkosia ja pelimiesten otteista paistoi sopiva rentous, huolellisuus ja päättäväisyys. Tämä poiki hienoa syöttöpeliä ja runsaasti maaleja. Näin SoPa saalisti ensimmäisen murskavoiton (12 maalin ero, jolloin ottelu keskeytetään) kaksivuotisen historiansa aikana.

Tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sastamolo-i...

Kolmosdivarin nousukarsinnat pelataan Oulussa 30. maaliskuuta. Turnaukseen osallistuu kaksi joukkuetta nelosdivarista ja kaksi joukkuetta kolmosdivarista. Turnauksen voittaja pelaa ensi kaudella kolmosta ja loput nelosdivaria.


Seuran uusimmat