SoPan salibandynaiset 3-divisioonassa - Miehet tavoittelevat nousua
Julkaistu: 12.10.2019 00.00

SoPan salibandynaiset 3-divisioonassa - Miehet tavoittelevat nousua

Tänään alkaa jälleen salibandyn sarjakausi! Ottelut alkavat klo 12, mutta paikalle kannattaa tulla jo 11.40, kun kotijoukkueen pelaajat esitellään yleisölle!

SoPa on vihdoin saanut sarjajoukkueen myös naisten sarjaan ja joukkueen historian ensimmäiset sarjapelit ovat edessä. Teuvo Riipin valmentama joukkue on harjoitellut kesän tiiviillä ringillä. Joukkue on liikkeellä hyvällä yhteishengellä, kaikesta tekemisestä näkee kuinka motivoitunut ryhmä on kyseessä. Tästä huolimatta pelaaminen ei ole mennyt turhan vakavaksi, porukassa juttu luistaa ja nauru raikaa.

Naisille vastaan asettuvat Rovaniemeläisjoukkueet Santa's United II Rovaniemeltä ja SBC Levi II. Joukkueista Levi on rutinoituneempi ja sen runko on ollut koossa pitempään, Santa'sissa puolestaan on enemmän uusia ja nälkäisiä pelaajia. Luvassa on varmasti tasaisia vääntöjä kaikkien kolmen joukkueen kesken ja kotiyleisön tuki voi olla se ratkaiseva apu ensimmäisten sarjapisteiden nappaamiseen.

Miesten joukkueen runko on säilynyt samana kuin parina edellisenä kautena, muutama pelaaja on toki vaihtunut. Joukkueen tavoite tulevalle kaudelle on sarjanousu 3-divisioonaan. Pelaaja-valmentaja Janne Koivuperällä on pelaajien lukumäärän suhteen positiivinen ongelma kokoonpanoja suunnitellessa. Ison pelaajaringin etuna on jatkuva kilpailutilanne pelipaikoista, motivaatio harjoitteluun pysyy kohdallaan kun paikka kokoonpanossa on ansaittava kovalla työllä.

SoPan miehiä vastaan asettuvat AC Ressut Rovaniemeltä ja Dynamo Akatemia Oulusta. AC Ressut on tuttu joukkue kevään karsintaturnauksesta, siellä SoPa kairasi 8-4 voiton. Dynamo Akatemia on Dynamo Oulun 2-divisioonajoukkueen farmiseura, joten odotettavissa on nuoria ja nälkäisiä pelaajia ja mahdollisesti muutama kovempi vahvistus ylemmältä sarjatasolta. Tiukkaa taistoa on luvassa miestenkin puolella. Miesten turneuksessa on mukana myös ROKOKOOn joukue Rovaniemeltä, mutta sillä ei ole ottelua SoPaa vastaan.

Tule Liikuntahallille kannustamaan SoPan joukkueita ja osallistu samalla joukkueiden avausmaalin tekijöiden veikkaukseen! Vastanneiden kesken arvotaan Kesport Sodankylän lahjakortit. Lisäksi kioski palvelee nälkäistä ja janoista yleisöä. Otteluihin on vapaa pääsy.

Päivän otteluohjelma:

Klo 12 M4D AC Ressut – SoPa

Klo 13 N3D SoPa – Santa's United II

Klo 14 M4D ROKOKOO – AC Ressut

Klo 15 N3D Santa's United II – SBC Levi II

Klo 16 M4D Dynamo Akatemia – ROKOKOO

Klo 17 N3D SBC Levi II - SoPa

Klo 18 M4D SoPa – Dynamo Akatemia

Seuran uusimmat