Tyttösäbä on timanttia!
20.11.2017 0:04 Uutiset / Pääsivusto

Yhteiskuva treenien alussa ja hymy on herkässä!

Sodankylän Pallo ja Lapin Veikot yhteistyössä kutsuivat SoPan salibandykoulujen tyttöpelaajat sunnuntaina 19.11.2017 pidettyihin Lapin Veikkojen B-tyttöjen kilpajoukkueen treeneihin.

Paikalle pääsikin neljä innokasta tyttöä: Ella-Maarit Piilola, Lotta Aikio, Sofia Niva ja Hedda Vaara. Tytöt ovat harjoitelleet todella aktiivisesti salibandykouluissa, joten ei ollut ihme, että myös nämä treenit kiinnostivat! Pääsiväthän he ensimmäistä kertaa treenaamaan ihan tyttöjen kesken sekä näkemään osan salibandykoulujen ohjaajista pelaajan roolissa.

Syksyn aikana ansiokasta työtä salibandykoulujen junnujen ohjauksen eteen ovat tehneet LaVen joukkueesta Saana-Maria Lahdenperä, Miia Korva, Janna Siirtola ja Saila Tervaniemi. Yhteistyössä on voimaa tälläkin saralla! Kiitokset kuuluvat luonnollisesti myös muille ohjaajina toimiville: Rami Lintula, Merja Laakkonen, Janne Koivuperä, Jani Luusua, Sari Jokiniemi, Ville Piekkari, Juhani Pitkänen ja Atte Kangas sekä perhesählyä ohjaaville Tytti Lintulalle ja Nanna Väyryselle.

LaVen valmentaja Perttu Lahdenperä opetti SoPan tytöille salibandyn perusteita sekä maalivahdin taitoja. Treeneihin sisältyi niin syöttö-, laukaisu- kuin tekniikkaharjoituksia sekä pienpeliä. Lopuksi pelattiin isolla kentällä koko porukan voimin ja naurua riitti! SoPan tytöt pärjäsivät erinomaisesti joukkueen matkassa ja taisivatpa tehdä pari näyttävää pallonriistoa ja maaliakin pelin aikana!

Näistä treeneistä jäi varmasti hyvä mieli kaikille ja toivottavasti vastaavia tapahtumia järjestetään jatkossakin!   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Syyskuu   »
Kategoriat