SoPan salibandymiehet lähellä sarjanousua
13.2.2018 14:50 Uutiset / Edustus

Sarjanousu IV-divisioonaan voi varmistua jo tulevassa kotiturnauksessa, joka pelataan sunnuntaina 25. helmikuuta!

Sodankylän Pallon edustusjoukkue otti kaksi tärkeää voittoa sunnuntaina 11.2 Rovaniemen Ounasrinteellä pelatuissa salibandyn sarjapeleissä miesten V-divisioonassa. Sarjatulokas on nyt lähellä sarjanousua, sillä SoPa johtaa lohkoaan kuudella pisteellä, kun jäljellä on vain neljä runkosarjapeliä.

SoPa - SBC Levi II 5 - 2

Avausottelussa kittiläläiset tarjosivat jälleen kovan vastuksen, pitäen pelin tasalukemissa aina puolen tunnin ajan. Viimeinen vartti ja sodankyläläisten liike olivat kuitenkin liikaa ankarasti taistelleelle SBC Leville. Ansaittu voitto, vaikkakin SoPan maalivahti Ville Heikkilä joutui tekemään muutaman huipputorjunnan heti ottelun alkuminuuteilla.

SoPa - KäKi 11 - 5

Toiseen otteluun valmistautuessa tiedettiin että vastustajan kunto ei lopu, joten juoksukilpailuun ei kannattanut lähteä. Käsivarren Kiekon (KäKi) kotipaikka on Enontekiö ja työmoraali oli ihailtavaa, mutta Sodankylän pojat saivat ottelussa onnistumaan kaiken mitä yrittivät. Niinpä tulostaululle vaihdettiin lukemia tiuhaan tahtiin. Kummankin joukkueen maalivahdit joutuivat torjumaan yhtä paljon, mutta SoPan Juuso Karen oli tällä kertaa parempi.

Seuraavaksi pelataan Sodankylän liikuntahallilla, eli sunnuntaina 25.2. Tuolloin sodankyläläisillä on mahdollisuus sinetöidä sarjanousu, tosin vastaan tulee kovimmat haastajat, kun sarjakakkonen Santa's United ja sarjakolmonen SBC Levi III Rovaniemeltä tulee pistämään kapuloita pyssykyläläisten rattaisiin.

Tehomiehiä:

Petri Nieminen 3 + 0

Antti Marjala 2 + 1

Juhani Pitkänen 1 + 2

Tuomas Nieminen 1 + 2

Atte Kangas 1 + 2

MAALIKOOSTEVIDEO SU 11.2. TURNAUKSESTA: https://www.facebook.com/SoPaSalibandy/videos/3394...


   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Lokakuu   »
Kategoriat