SoPan Säbämiehet hamuavat sarjanousua, mutta...
20.2.2018 18:21 Uutiset / Edustus

Sinetöikö SoPan säbämiehet sarjanousun tulevana sunnuntaina?

Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa. Älä myy kaloja järveen tai karhuntaljaa vielä elävän karhun päältä. Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa ja niin edelleen...

Maailma ja varsinkin suomalaiset sananlaskut ovat täynnä nöyryyteen "kannustavia" sananlaskuja ja sanontoja.

Miesten salibandyjoukkueella (sodankyläläisittäin sanottuna ihan vaan Sähälymiehillä) on hyvät saumat sarjanousuun, ainakin teoriassa. SoPa tarvitsee yhden voiton ja yhden tasapelin jäljellä olevista neljästä pelistä.

Tietty nöyryys on varmasti paikallaan, mutta nyt on turha jarrutella, kuten "antaa mennä kun on alamäki vaan" - laulukin sanoo.

Sodankyläläisjoukkue on esittänyt talven aikana hyviä otteita kaukalossa ja niitä on lupa odottaa myös kotiturnauksessa nyt tulevana sunnuntaina 25.2. Sodankylän liikuntahallilla.

Ensimmäinen peli pelataan klo 11.00 sarjakolmosta SBC Leviä vastaan ja toinen peli alkaa klo 15.00 sarjakakkosta Santas Unitedia vastaan. Kumpikin joukkue tulee Rovaniemeltä, eli ihan kaupunkilaisjengit on vastassa näillä meidän heinäkengillä.

Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kahviosta löytyy ainakin nisukahvia. Sopan miehet lähtevät peliin nälkäisinä, aktiivisina ja kieli pysyy tiukasti suussa.

Nähdään hallilla!


   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Lokakuu   »
Kategoriat