Ajankohtaista salibandyn junioritoiminnasta (huhtikuu)
17.4.2018 19:20 Uutiset / Pääsivusto

SoPan säbäjunnut pelaamassa - tätä peli-intoa on ilo katsoa!

Salibandyjunioreiden ensimmäinen kausi lähenee loppuaan – ja huikea kausi on ollutkin!

Päättäjäiset

Pidämme junioreille päättäjäiset heidän omilla treenivuoroillaan seuraavasti:

  • 1-2 lk. salibandykoulu maanantai 7.5.2018 klo 16.30-17.30, Liikuntahalli
  • 3-4 lk. salibandykoulu sunnuntai 6.5.2018 klo 16.30-17.30, Liikuntahalli
  • 5-6 lk. salibandykoulu tiistai 8.5.2018 klo 16.30-17.30, Liikuntahalli

Ohjelmassa on junnut vs. vanhemmat minipelejä, herkuttelua, mukavaa yhdessä oloa ja tietenkin junnujen muistamiset!

Perhesählyn päättäjäiset ovat yhtä aikaa 1-2 lk. salibandykoulun kanssa eli kaikki ovat mukana herkuttelemassa ja saavat muiston kaudesta!

Ilmoita junnusi normaalisti pukukopissa kyseisiin treeneihin ja VANHEMPI, mikäli olet tulossa mukaan treeneihin, niin ilmoittaudu Sailalle (tyyli vapaa).

Harjoitukset jatkuvat 20.5.2018 asti.

Kaudelle 2018-19 perustettavat juniorijoukkueet

Ilmoittautuminen kauden 2018-19 juniorijoukkueisiin on auki SoPan nettisivuilla (salibandy-sivulla oikeassa laidassa), tässä linkki:

http://www.sodankylanpallo.fi/salibandy/lomakkeet/...

Ilmoittautuminen on auki 30.4.2018 asti, koska toukokuussa meidän on pidettävä juniorijoukkueiden perustamiskokoukset ja saatava niille taustaryhmät kuntoon eli valittua vähintään joukkueenjohtajat, valmentajat ja rahastonhoitajat. Jaoston puheenjohtaja kutsuu kokoukset koolle.

Joukkueet on oltava perustettuina hyvissä ajoin, jotta ehdimme katsoa tulevaa kautta joukkueiden johtoryhmien (jojo, valmentajat) kanssa ja mm. hakea junioreillemme riittävän määrän harjoitusvuoroja. Ja elokuussa, kun kausi alkaa ja harjoitusvuorot haetaan, on kiirettä muutenkin, kun esimerkiksi joukkuevaatteet (peliasut yms.) tulevat kokeiltavaksi! Ne tilataan sitten alkusyksystä SoPan intrasta.

Eskarisäbä

Vuonna 2012 syntyneille on syksyllä alkamassa Eskarisäbä, jonka ilmoittautuminen avataan kesällä 2018. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ja kauden aikana pääsee mukaan, mikäli ryhmässä on tilaa.

Mutta tässä vielä tiivistetysti karkeat raamit ensi kauden junioritoiminnalle:

  • Ikäluokkajoukkueet G, F, E ja D on perustettu toukokuussa
  • Peliasujen yms. kokeilu ja tilaukset elokuussa, salivuorojen haku
  • 1.9. uudet vuorot alkavat pyöriä eli kausi käynnistyy
  • Juniorit osallistuvat Lapin Mestaruussarjaan ja Lappi-Cupiin. Turnauksiin ei ole pakko osallistua, vaan niihin lähdetään aina sen mukaa, miten porukkaa ilmoittautuu. Junnu voi siis keskittyä halutessaan vain harjoituksissa käymiseen.
  • Harjoitusvuoroja on tarkoitus saada lisää ikäluokkajoukkueille. Eskarisäbälle haetaan yksi vuoro.

Tietosuoja

Jopoxin tietosuoja-asiat ovat salibandylaisilla erinomaisella mallilla, kiitos siitä! Tämäkin homma hoidettiin hienosti ja ajallaan kuntoon. Mikäli tunnusten yms. kanssa on ongelmaa tai kysyttävää, niin ota yhteyttä Saila Tervaniemeen, puh. 0400 249 201 tai sopa.salibandy@gmail.com. Muista pitää tietosi (omat ja junnujen) ajan tasalla!

Turnausilta ja Superfinaalit huipentavat salibandykauden 2017-18

Kauden loppua juhlistetaan aikuisille suunnatulla turnausillalla perjantaina 20.4.2018 klo 17.00 alkaen Liikuntahallilla. Pelaajien ikäraja on 15 vuotta. Pelaamme siis paikan päällä arvotuilla sekajoukkueilla illan aikana kunnon turnauksen finaalipeleineen! Voittajajoukkueen pelaajat palkitaan Ravintola Ruskan lahjakorteilla ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan Kesportin 50 € lahjakortti!

Toivottavasti mahdollisimman moni vanhempi intoutuu kokeilemaan tätä huippulajia! Hallille on vapaa pääsy ja kahvio palvelee, tervetuloa siis katsomaan ja nauttimaan paikan päälle viihdyttävästä salibandysta! Täältä tarkempi info:

http://www.sodankylanpallo.fi/salibandy/turnaukset...

Lauantaina 21.4.2018 jatkamme kauden lopun juhlistamista järjestämällä Superfinaalien kisakatsomon Järjestökeskus Kitisellä (Jäämerentie 19). Tapahtuma alkaa klo 12.30. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa, tule viettämään mukavasti aikaa hyvässä seurassa!

Superfinaalissa pelataan kotimaisen salibandyn merkityksellisimmät ottelut, kun naisten ja miesten Suomen mestaruudet ratkotaan yksittäisissä finaaliotteluissa. Naisten Superfinaalissa kohtaavat Classic ja SB-Pro. Miesten Superfinaalissa kohtaavat Classic – Happee. Tule jännittämään finaaliotteluja yhteiseen kisakatsomoon! Tapahtuma on kaikille avoin.

Keväisin terveisin


Saila Tervaniemi
salibandyjaoston puheenjohtaja
puh. 0400 249 201
sopa.salibandy@gmail.com


   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Joulukuu   »
Kategoriat