Salibandy lentoon Sodankylässä
1.6.2017 13:31 Uutiset / Edustus

Salibandy lentoon Sodankylässä

SALIBANDY LENTOON SODANKYLÄSSÄ

Sodankylä sai vihdoin oman salibandyjoukkueen miesten sarjaan, kun Sodankylän Palloon perustettiin miesten edustusjoukkue. Joukkueen perustamiskokous pidettiin toukokuun alussa ja treenaaminen tulevaan kauteen on aloitettu. Miehet pelaavat kaudella 2017–18 Pohjois-Suomen 5. divisioonaa.

Kesän tapahtumakalenteri Edustuksen osalta pullistelee jo, kun miehet treenaavat neljä kertaa viikossa ja Sodankylässä järjestetään useampikin turnaus ennen sarjakauden alkua. Ensimmäinen turnaus pelataan jo la 10.6.2017 liikuntahallilla (otteluohjelma).

Mistä kaikki sai alkunsa

Joukkueen puuhamiehet Antti Marjala, Janne Koivuperä ja Antti Rintala olivat haaveilleet Sodankylän omasta salibandyjoukkueesta jo muutaman vuoden ajan ja nyt aika näytti sopivalta. Miehet ottivat yhteyttä SoPan salibandyjaoston puheenjohtaja Saila Tervaniemeen ja palaset alkoivat loksahdella kohdalleen. Joukkue perustettiin 7.5.2017 ja tällä hetkellä harjoitellaan jo täyttä päätä.

Tilanne tällä hetkellä

Toukokuun ajan kerätään tulevaa kesäharjoitteluryhmää ja ryhmässä on tällä hetkellä jo reilu parikymmentä pelaajaa. Joukkueen tavoitteena on saada 35 henkilön kesäryhmä jo toukokuun aikana.

Tavoite

Joukkueen tavoite on laadukkaassa kokonaistoiminnassa niin, että toiminta on suunniteltua, johdettua, urheilullista ja kaikki toiminta perustuu vahvaan arvomaailma-ajatteluun. Tätä työtä tekemään joukkueeseen tuli Tapio Lintula, jonka rooli on toimia joukkueenjohtajana sekä päävalmentajana.

Yhteistyö

Joukkue ei aio keskittyä vain itseensä, vaan idea on viedä lajia eteenpäin kokonaisvaltaisesti hyvässä yhteistyössä muiden seurojen kanssa. Tästä esimerkkinä on oma kotiturnaus, joka pidetään liikuntahallilla la 10.6.2017. Paikalle on pyydetty mm. Santa’s United Rovaniemeltä ja SBC Levi Kittilästä, SoPa osallistuu turnaukseen kahdella joukkueella.

SoPan säbä-jengi tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia resurssien puitteissa myös muille lajeille, eli esimerkiksi kiekkoilijat voivat osallistua joukkueen harjoituksiin ja turnauksiin kesällä sekä jalkapalloilijat talvella – näin halutessaan.

Lisätietoja

Kaikki pelaamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Antti Marjalaan, puh. 040 418 9657, joka toimii joukkueen managerina vastaten pelaajarekrytoinnista. Muissa asioissa ota yhteys joukkueenjohtaja Tapio Lintulaan, puh.0400 813 274.

Joukkue tiedottaa toiminnastaan sodankylanpallo.fi nettisivuilla sekä facebook-sivulla Sodankylän Pallo Salibandy.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Antti Marjala, Saila Tervaniemi ja Tapio Lintula. Kuvan otti Virpi Lintula

Uutinen julkaistu Sompiossa ke 31.5.2017


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat