Ennakkoinfo ja -ilmoittautuminen: SALIBANDYKOULUT JA PERHESÄHLY STARTTAAVAT SYYSKUUSSA 2017!
12.7.2017 14:17 Uutiset / Pääsivusto

Perhesähly ja salibandykoulut starttaavat syyskuussa 2017!

Ennakkoinfo- ja ilmoittautuminen: SALIBANDYKOULUT JA PERHESÄHLY STARTTAAVAT SYYSKUUSSA 2017!

Sodankylän Pallo järjestää ensi syksystä alkaen alle kouluikäisille lapsille perhesählyä ja peruskouluikäisille lapsille ja nuorille salibandykouluja. Perhesähly on tarkoitettu kaikille alle kouluikäisille ja peruskouluikäisten ryhmät ovat 1-2 lk., 3-4 lk., 5-6 lk. ja 7-9 lk.

Perhesählyssä lapsi ja tarvittaessa oma aikuinen lapsen tukena opettelevat salibandyn perusteita pelaten ja leikkien yhdessä muiden perheiden kanssa ohjaajan opastuksella.

Salibandykoulut ovat peruskouluikäisille lapsille ja nuorille tarkoitettuja salibandyn harrasteryhmiä. Pääpaino on pelaamisessa ja perusliikuntataitojen vahvistamisessa. Samalla opitaan salibandyn lajitaitojen perusteita - sääntöjä ja mailan käsittelyä. Salibandykoulut toimivat myös pohjana joukkueisiin siirtymiselle niillä lapsilla ja nuorilla, jotka ovat kiinnostuneita joukkuetoiminnasta. Tavoitteena on kauden päätteeksi keväällä 2018 perustaa juniorijoukkueita.

Perhesählyn ja salibandykoulujen osallistumismaksut tulevat olemaan maltilliset, koska maksuilla katetaan vain pakolliset menot, kuten salivuokrat ja vakuutukset.

Pelaajalla tulee olla varustuksena sisäliikuntakengät ja -vaatteet, salibandymaila, suojalasit (pakolliset) ja juomapullo. Suosittelemme ottamaan mukaan myös evästä, esim. banaania, jotta pelaaja voi syödä heti vuoron päätteeksi.

Syyskausi: 11.9.–17.12.2017 (ei syyslomalla)
Kevätkausi: 8.1.–20.5.2018 (ei hiihtolomalla eikä pääsiäisenä)

Tulevan kauden salivuorot tulevat hakuun elokuussa, mutta vuorot on tarkoitus ajoittaa arkipäiville alkuiltaan. Vuoroja tullaan hakemaan liikuntahallille, lukiolle ja/tai AKK:lle, riippuen ryhmästä. Jääkiekkoilijoiden vuorot pyritään järjestämään eri aikaan kuin salibandyvuorot, jotta molempien lajien harrastaminen seurassa olisi mahdollista pelaajan niin halutessa.

Ennakkoilmoittautumalla mukaan autat meitä tulevan kauden suunnittelussa, jotta osaamme hakea sopivan määrän vuoroja tarjotaksemme lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä: Ilmoittautuminen perhesählyyn ja salibandykouluihin

Ryhmät toteutuvat mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 8 pelaajaa/ryhmä. Ryhmän maksimikoko on 20 pelaajaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme ryhmiin uusia pelaajia koko kauden ajan, mikäli ryhmissä on tilaa.

Mikäli olette epävarma lapsenne halusta osallistua, on ryhmiämme mahdollista kokeilla kaksi kertaa ilman maksuvelvoitetta. Kaikkien tulee kuitenkin ilmoittautua normaalisti ja mikäli 1-2 kerran jälkeen haluatte lopettaa, tulee siitä ilmoittaa ohjaajalle. Mikäli peruutusta ei ole tehty, toimitettu lasku on aiheellinen. Syys- ja kevätkausi laskutetaan erikseen.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Saila Tervaniemi, saila.tervaniemi@hotmail.com, puh. 0400 249 201


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat