SoPan kiekkoedustus jäille
11.9.2017 22:24 Uutiset / SoPa Edustus

Edustuskiekko aloitti jääharjoittelun.

Sodankylän Pallon Edustus-jääkiekkojoukkue valmistuu edessä siintävään Lappi-liiga kauteen hyvällä sykkeellä. Torstaina ensijäille päässyt joukkue ei jäänyt ihmettelemään vaan jäällä oli heti tekemisen meininki.

Joukkueen johtoryhmässä on tapahtunut kesän aikana suuria muutoksia. Valmennusvastuun on ottanut päävalmentajana kaikille vuosien aikana Lappi-liigaa seuranneille tuttu maalitykki Markus "Kiupa" Poikela apunaan toinen SoPa legenda Saku "Huukki" Aikio ja loistavaa työtä juniorijääkiekon parissa tehnyt Kristian Peltonen. Kolmikon johdolla joukkue on aloittanut elokuun lopulla fysiikkatreenit ja se näkyy erityisesti joukkuehengessä. "Joukkueen tekeminen on ollut loistavaa kun aloitimme yhteiset toiminnat" Poikela kehuu ja jatkaa "Nyt opetellaan menemään oikeaan suuntaan mahdollisuuksien mukaan sekä tekemään asioita nopealla aikataululla jotta olemme valmiina sarja-avaukseen".

Joukkueenjohtajan saappaisiin on astunut Jussi Mattanen joka kommentoi joukkueen tilannetta kaksi viikkoa ennen kauden avausta näin;"Paljonhan tässä on ollut opeteltavaa mutta onneksi on ympärillä ihmisiä jotka tukee ja neuvoo keltanokkaa, nyt alkaa olla pakka kasassa niin että ollaan valmiina alkavaan kauteen ja mitä on jätkien tekemistä seurannu niin vahvasti näyttää siltä että niin on joukkuekkin kun aloituskiekko tippuu jäähän. Keväällä yhdessätuumin sovittiin että rakennetaan hyvässä hengessä joukkue joka suhtautuu edustustason kilpaurheiluun sillä asenteella millä siihen kuuluu suhtautua. Selvästi pojat aikoo sen lupauksen lunastaa joten minun täytyy lunastaa omani että silloin myös kaikki muu joukkueessa on edustusurheilun tasolla. Säästellään suurimmat kiitokset kevääseen mutta pakko on tässä vaiheessa jo antaa kiitosta valmennusryhmälle, rahastonhoitaja Juho Niemiselle, huoltovastaava Marko Rissaselle, Saku Åhmanille ja Raimo Niemiselle jotka pitää huolen että joukkueella on varusteet tikissä. Eikä sovi unohtaa Tervon Perttiä joka on taustalla hoitanut menestyksekkäästi joukkueen resursseja kuntoon. Se on käynyt selväksi että joukkueen pyörittäminen vaatii innokkaita jääkiekkoihmisiä mukaan ja toivoisinkin että kannattajakunnasta löytyisi lisää innokkaita seuraamaan kotipelejä toiselta puolelta hallia, kiinnostuneet ottakaa rohkeasti minuun yhteyttä."

Sodankylän Pallo aloittaa Lappi-liiga taipaleensa Sodankylän jääkiekkopyhätössä 23.9 klo 17.00, vastaan luistelee Tunturi-Kiekko Ivalosta.

Varmaa on se että legendaarisessa rättihallissa pelataan tällä kaudella seuraamisen arvoista jääkiekkoa.

Jussi Mattanen
Joukkueenjohtaja
j_mattanen(at)hotmail.com   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat