MV/Taitojäät pyörähti käyntiin
21.9.2017 12:39 Uutiset / SoPa Edustus

MV/Taitojäät pyörähti käyntiin.

Jääkiekkojaoston sisällä on alettu kehittämään junioreille ja Ladyille avoimia maalivahti/taitojäitä. Kerran viikossa pidettävällä vuorolla on tarkoitus järjestää harjoituksia eri teemoilla joissa on kuhunkin teemaan vihkiytyneitä edustuksen pelaajia jakamassa oppeja.

Ensimmäiset harjoitukset pidettiin keskiviikkona. Osallistujia oli viisi maalivahtia sekä viisi kenttäpelaajaa ja harjoitukset veti edustusjoukkueen maalivahti Samu-Matti Lahdenperä.

Tulevaisuuden tähtivahdit tarkkana Samun opastaessa.

"Hienoa nähdä kuinka tarkasti nuoret kuuntelee ja omaksuu oppeja kun Samu puhuu, nämä taitojäät on loistava ajatus ja tätä varmasti tullaan kehittämään jahka saadaan oma kautemme polkaistua kunnolla käyntiin" kommentoi harjoituksia seurannut edustuksen joukkueenjohtaja Jussi Mattanen. Myös treenien vetäjä oli tyytyväinen "Mukavaa oli, porukka oli hyvin mukana ja kiinnostunut asiasta. Positiivisia yllätyksiä, kehittämisen kohteita ja oli mukava nähdä maalivahdin alkuja. Tästä jäi hyvä fiilis!"

Sodankylän Pallo tulee kehittämään kauden aikana seuran sisäistä yhteistyötä ja tämä on hieno alku sille. Lauantaina touhutaan jälleen koko seuran voimin kun lähdetään tarjoamaan makkaraa ja esittelemään seuraa K-Supermarket Pohjantähden pihalle klo 11-13.


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat