Ensimmäiset taitojäät pidetty
11.10.2017 20:47 Uutiset / Jääkiekkojaosto

Taitojäät

SoPan edustusjoukkueen päävalmentaja Markus ja kapteeni Timo vetivät kauden ensimmäiset taitojäät, jotka on tarkoitettu SoPan juniorijoukkueiden- ja SoPa Ladyjen pelaajille. Ensimmäisten taitojäiden teema oli laukaus ja maalinteko.

Kuinkahan monta Lappiliigamaalia harjoituksen vetäjät ovatkaan tehneet, miettivät junnut ja seurasivat tarkkaavaisesti mitä asiaa ja annettavaa maalintekoon mestareilla on!

Mukana menossa oli myös jääkiekkojaoston pj Petri, joka ihasteli saumatonta seurayhteistyötä jossa kokeneet pelimiehet jakavat osaamistaan nuorille jääkiekkoilijoille!

”Oli kyllä huippumeininki ja nuoret olivat hyvällä ilmeellä mukana, tästä on hyvä jatkaa” tuumasi päävalmentaja Markus ”Kiupa” jäiden jälkeen.

”Taito-/maalivahtijäitä jatketaan koko kauden ajan vaihtelevin teemoin, välillä mennään kenttäpelaajien tekeminen edellä ja välillä keskitymme enemmän maalivahtien tekemiseen.” Totesi Petri lopuksi ja toivotti kaikki juniorijoukkueiden pelaajat ja Ladyt tervetulleeksi harjoituksiin keskiviikkoisin klo 17.00 alkaen!
   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat