Ladyille ei pisteitä kotiturnauksesta
2.11.2017 14:45 Uutiset / SoPa Kiekkoladyt

Ladyille ei pisteitä kotiturnauksesta

Sopan Ladyt aloitti kauden pelinsä varsin tahmeasti. Luistin ei kulkenut tarpeeksi lujaa pysyäkseen vastustajan kyydissä. Ensimmäisessä ottelussa vastaan luistellut uusi tuttavuus Posio, osoittautui liian näppäräksi vastustajaksi Ladyille. Vaikka alku näyttikin hyvältä ja tilanteita saatiin luotua, Posio vei pelin lopulta lukemin 1-5. Ladyjen ainokaisesta maalista vastasi Pia Jänkälä.

Toisessa pelissä Ladyja vastaan asettautui vanha tuttava Etpo Ylitorniolta. Keskinäiset pelit ovat aina olleet tasaista vääntöä ja sama meno jatkui myös tässä pelissä. Etpolaisten tunteet kuumenivat useampaan otteeseen pelin aikana ja tuomareilla riitti työsarkaa. Myös Ladyjen Pia Jänkälä ja Meri Pyhäniemi viihtyivät turhan monta kertaa jäähyboxissa. Maalit olivat silti lujassa tässä ottelussa ja Ladyjen veskari Suvi Taipola pitikin Ladyja pystyssä upeilla torjunnoilllaan. Etpolaiset kuitenkin saivat maalihanansa auki ja veivät lopulta ottelun 0-2 lukemin.

Etpon ja Posion välinen ottelu päättyi lukemiin 1-2.

Ladyt eivät kuitenkaan lannistuneet ensimmäisen turnauksen nollasaldosta, vaan nyt harjoitellaan entistä ahkerammin ja katseet käännetään jo seuraavaan turnaukseen. Lauantaina 25.11 Ladyt suuntaavat Posiolle ja sieltä lähdetään hakemaan kauden avauspisteitä.


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat