Salibandyjunnuilla onnistunut turnaus Kittilässä
15.11.2017 21:58 Uutiset / Pääsivusto

Kuvassa G-juniorit tuulettavat päivän viimeisen ottelun jälkeen

Lauantaina 11.11. Kittilässä pelattiin junioreiden Lapin Mestaruussarjan ensimmäinen osaturnaus. Pelaajia, huoltajia, toimitsijoita ja katsojia oli saapunut paikoille sankoin joukoin, jopa niin paljon että osa piti lähettää myös Leville, koska siellä oli joku pienempi laskettelukisa menossa yhtä aikaa.

SoPan salibandyjunioreille tämä oli näytön paikka, ensimmäinen turnaus Lapin suurempia salibandyseuroja, Santa's Unitedia ja SBC Leviä vastaan. Ja junnuthan näyttivät, että Sodankyläkin on nyt syytä merkitä salibandykartalle!

Turnauksen nuorimmaiset, G-juniorit, eivät antaneet vastustajille yhtään pistettä. Jokaisen ottelun jälkeen SoPalaiset poistuivat kentältä voittajina. Maalivahtia piti vaihtaa muutaman kerran pelien aikana, kun omalla maalilla oli niin hiljaista, että paleltuminen oli suurempi riski kuin vastustajan maalin tekeminen. Yksi maalivahdeista kertoi jopa ottaneensa päiväunet kesken ottelun. Loistava turnaus pikkujunnuilta!

F-sarjassa SoPa oli mukana peräti kahdella joukkueella. Tässäkin sarjassa SoPalaiset tekivät komeaa jälkeä, ainoastaan Santasin E-junnut jäi kaatamatta. Maaleja syntyi niin paljon, että kämmenet olivat kipeinä kaikista läpsyistä joukkuekavereiden kanssa.

Myös E-junioreilla oli kova tekemisen meininki. Pari arvokasta voittoa ja tasapeli tuloksena kovasta taistelusta. Ja tämä kaikki vain yhdellä vaihtopelaajalla, kun vastustajille piti hakea kahviosta lisätuoleja, että kaikki vaihtomiehet saivat istumapaikat. SoPalaisten taito ja uskomaton joukkuehenki jäivät varmasti vastustajien mieleen.

D-junioreilla oli edessään kova koitos, kun vastassa oli kivikova SBC Levin joukkue. Koska sarjassa oli vain kaksi joukkuetta, pelattiin kaksi ottelua vastakkain, molempien kestona 3x15 minuuttia. Molemmissa otteluissa SoPalaiset hallitsivat alkua, mutta yhdellä vaihtopelaajalla pelaaminen sai bensan loppumaan kesken. Lisäksi yksikään mukana ollut pelaaja ei ollut ehtinyt harjoitella maalivahtina oloa, mutta tämäkin puute korjattiin loistavalla asenteella. Turnaus oli kaiken kaikkiaan huikea taidon ja taistelutahdon osoitus D-junnuilta.

Paluumatkalla yhden auton takapenkiltä kuului kommentti, joka tiivistää SoPan junioreiden turnauksen hienosti: "Paras päivä. Viikon kohokohta! Oli mukava pelata!". Tämähän junioritoiminnan tarkoitus on, antaa lapsille mukavia kokemuksia urheilun ja ystävien parissa.

SoPan salibandyväki haluaa kiittää kaikkia vanhempia ja tukijoukkoja, jotka tekivät reissun toteutumisen mahdolliseksi. Isoimmat kiitokset kuuluvat kuitenkin pelaajille, on ilo seurata kuinka omistautuneesti, tunteella, täysillä ja kuitenkin rennosti ja hyväntuulisesti junnumme turnauksessa esiintyivät!

Seuraava turnaus pelataan jälleen Kittilässä lauantaina 25.11.2017, mutta tällä kertaa sarjana on Lappi Cup!


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat