Ladyt Posiolla
27.11.2017 22:24 Uutiset / SoPa Kiekkoladyt

Ladyt Posiolla

Ladyt suuntasi komeasti isolla Eskelisen bussilla kohti Posiota kymmenen naisen joukolla. Lukumäärä oli ruhtinaallinen, jos vertaa edustuksen kahdeksan miehen vahvuuteen suunnata Kittilään…Mutta laatu korvaa määrän- asenteella lähdettiin pystyssä päin matseihin.

Ekassa matsissa Sopan Ladyja vastaan asettui Kiekko Laser. Viime talvena kohdattiin joukkue ensimmäisen kerran ja tiedettiin, että he ovat nopeita luistelijoita ja taitavia kiekonkäsittelijöitä. Ja tämä piti edelleen paikkaansa. Matsi oli yhtä Laser-showta! Ladyt ei kyllä ole eläissään saaneet (ehkä) näin vauhdikasta kiekkopeliä pelata. Laser pyöritti ja Ladyt taisteli. Ensimmäiset kymmenen minuuttia jaksettiin puolustaa täysillä ja sitten alkoi Laser takoa maaleja. Ladyjen mokke Suvi Taipola näyttti taas osaamistaan ja pelasti Ladyt murskalukemilta. Hieman lohtua Ladyt sai Tytti Lintulan mahtavasta punaviivalta vedetystä kudista, joka upposi Laserin maaliin. Lopputulos 1-5 KiekkoLaserille.

Toinen matsi pelattiin Pospya vastaan. Vauhti oli huomattavasti rauhallisempi kuin ekassa pelissä. Ladyt jopa pääsi muutaman kerran vastustajan alueelle ja pari maalintekopaikkaakin oli. Heti alussa Ladyt sai rankkarin, kun Tytti oli karkaamassa yksin läpi. Harmiksemme Pospyn mokke sai sormenpäällään rankkarin torjuttua. Tässä pelissä tuomarit nousi ratkaisevaan rooliin ja tietenkin kotijoukkueen hyväksi. Ladyille puhallettiin jäähyjä tuon tuostakin pienimmästä tönäisystä ja lopulta Ladyjen Pia Jänkälä sai poistua suihkuun ennen loppusummeria. Positiivista tässä pelissä oli se, että Ladyt osaa pelata mahtavaa alivoimapeliä! Kolmella viittä vastaan ei saanut vastustaja maalia! Lopputulos 6-0 Pospylle.

Goutsi-Sauli antoi matsin jälkeen rakentavaa palautetta ja tästä jatketaan kuitenkin hyvillä mielin etiäpäin. Lisää reeniä ja maalintekoharjoitusta. Palauttavat konvehdit nautittiin bussissa ja maanantaina kulutetaan ne sitten pois reeneissä. Seuraava koitos onkin 17.12 Torniossa.


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Elokuu   »
Kategoriat