E -juniorijoukkueet kävivät viikonloppureissun Kuusamossa ja Posiolla
11.2.2018 17:30 Uutiset / SoPa E 06/E 07

Pelihommissa

SoPan molemmat E -juniorijoukkueet nousivat lauantai aamuna bussiin ja suuntasivat kannustusjoukkoineen kohti Kuusamoa ja Posiota. Reissun päätarkoitus oli tietysti jääkiekko mutta vähintään yhtä lystiä oli majapaikan aktiviteeteissa!

Lauantain kiekkotarjonnasta vastasi E2 joka pelasi talviklassikkohengessä Kuusamon ulkojäillä ensin Napapiirin Panttereita ja sen jälkeen kotijoukkue PaKaa vastaan. Nuorempien pelatessa E1 kannusti äänekkäästi omiaan ja tsemppasi joukkueen näyttämään parasta osaamistaan! Panttereita vastaan pelattu ottelu oli pitkälti SoPan hallintaa. Maalipaikkoja saatiin luotua paljon ja niistä monta myös hukattiin tolppiin ja maalin yli tai ohi. Lopputulos 3-3.

Päivän toiseen koitokseen lähdettiin haastamaan kotijoukkue PaKaa, tämäkin peli oli SoPan hallussa alusta loppuun saakka. Lopputuloksena 1-4 voitto.


Päivän pelien jälkeen kutsui Kuusamon Tropiikin uima-altaat ja ruokapöydät. Kisailuksihan ilta tietysti meni, niin vesiliukumäessä kuin pelihallissakin jossa suursuosikiksi nousi, yllätysyllätys, ilmakiekko jossa E1 kapteeni haastoi niin päävalmentajan kuin joukkueenjohtajankin ja nöyryytti molempia murskalukemin.


Hotelliaamiasen jälkeen suunta Posiolle jossa vastaan ensin Tornion IHC. Hyvän taistelun jälkeen 4-1 tappio, laukauksia SoPalla oli tuplasti enemmän mutta maalinteko oli tällä kertaa vaikeaa. Reissun viimeisestä pelistä isäntäjoukkue Pospya vastaan SoPan pojat ottivat ansaitun ja makoisan 2-4 voiton. Tällä kertaa nuorempi E -porukka sekä pelaajien vanhemmat pitivät huolen kannustuksesta ja saivat ensimmäiseen peliin myös Pospyn pelaajat mukaan kannustamaan SoPalaisia.


Kaikinpuolin onnistunut reissu jonka aikana joukkue vanhempineen hitsautui entistä tiiviimmin yhteen!

Seuraavaksi paluu arkeen ja harjoituksiin, tulevana lauantaina E2 pelaa taas naapurihallissa Kemijärvellä.


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat