E-juniorit vastaan vanhemmat
13.4.2018 23:11 Uutiset / SoPa E 06/E 07

Hiki päässä ja hymy herkässä

Ikäluokan perinteeksi muodostunut, kauden viimeisen harjoituskerran juniorit vastaan vanhemmat peli pelattiin luultavasti viimeistä kertaa legendaarisessa rättihallissa perjantaina 13.4.2018!


Juniorit ottivat alkulämmöt tuttuun tapaansa juoksemalla, hyppimällä ja venyttelemällä, vanhempien alkulämmöt saatiin pukuhuoneessa varusteita puettaessa, paidan selkä oli kosteana jo luistimien sitomisesta!


Maaliin vanhemmille valikoitui tällä kertaa maalivahti-Kasperin isä Jani joka puki elämässään ensimmäistä kertaa veskarinvarusteet päälleen. Pelin tuoksinnassa tulikin selväksi mistä Kasperi on rauhallisuutensa ja maagisen räpyläkätensä perinyt :).

Vanhempien ei tarvinnut löysäillä yhtään, vaan jokainen vaihto pelattiin omaa parastaan näyttäen, junnujen puolustaessa tiiviisti ja hyökätessä armotta Janin vartioimalle maalille. Tilanteita luotiin tasaiseen tahtiin molempiin kenttäpäätyihin, mutta junnujen viimeistely ja junnumaalivahti Einon varmat torjunnat takasivat junnuporukalle selvän voiton 6-4!


Mukava päätös kauden jääharjoitteluun, tänään taas kaikille tuli selväksi kuinka kauden harjoitukset ovat tuottaneet tulosta ja junnut ovat menneet taas kerran jättimäisin harppauksin eteenpäin niin luistelutaidossa kuin mailankäsittelyssäkin.

Pelin jälkeen pojille ripustettiin jääkiekkoliiton mitalit kaulaan ja lähdettiin nauttimaan viimeisistä pukukoppitunnelmista sekä pienistä herkuista parhaassa seurassa, joukkuekavereiden kanssa.

Tanhuasta tuli ottelun tuomariksi aina valmis D-junnu Samu, joka hoiti hommansa mallikkaasti kuten arvata saattaa.


Tuleva kausi aloitetaan rättihallissa, aika näyttää lopetetaanko se uudessa hallissa...   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat