Äffien lopputurnaukset
15.4.2018 10:14 Uutiset / SoPa F 08

Äffät Ivalossa

F-junnut kävivät viimeisen turnausreissun tälle kaudelle Ivalossa 24.3. Reissu oli onnistunut, sillä kotiin tuomisina oli kaksi voittoa ja yksi tasuri. Koska sarjassa ei pelattu lopputurnausta, niin TuKi palkitsi kaikki pelaajat mitaleilla. Kevätkausi joukkueella on menny hyvin, sillä alkukauden tappiopelit on käännetty suurimmaksi osin voitoiksi kevät puolella. F-junnut kiittääkin hyvästä työstä valmennusjohtoa ja huoltajaa. Työ jatkuu syksyllä jolloin uudet tuulet puhaltaa, kun siirrytään koko kentän peliin.

Ison kentän peliä harjoiteltiin junnut vastaan vanhemmat pelissä. Junnujen into ja taito alkoi näkyä, sillä vanhemmat pystyivät laittamaan kampoihin enään kokonsa ja ulottuvuuden voimin. Hauskaa oli molemmilla joukkueilla ja taisivat junnut viedä pelin parilla maalilla.

Äffät pelasivat vielä samalla viikolla toisen ison kentän pelin. Tällä kertaa vastaa luisteli SoPan E2-joukkue. Pienemmät saivat hyvää tuntumaa siitä mitä ensi kaudet tuo tullessaan. Tulee uusia sääntöjä, pelipaikkoja ja se paitsio. Äffät jaksoivat hyvin luistella e-junnujen hieman pyörittäessä peliä. Maalivahteja vaihdettiin joukkueissa, jotta isommat saivat kokeilla maalintekotaitoja omalle molarille ja äffät taas vastaavasti omalle. Peli oli mukavaa katseltavaa, josta huomasi kuinka hyvin molemmat joukkueet ovat kehittyneet ja kasvaneet vuoden aikana.


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat