Lentävän Ässän kesä cup käyntiin
3.6.2018 16:27 Uutiset / SoPa Edustus

Kiekkomiehet salibandyn parissa

Edustusjoukkueen alkukesän touhuilusta mielenkiintoisin eli summer challenge tai tuttavallisemmin kesä cup pyörähti käyntiin. Tämä ensimmäistä kertaa järjestettävä jo perinteeksi muodostunut urheilun moniottelu haastaa sankarimme usealla eri alueella ja selvittää kuka on joukkueen kiistaton multitalentti.

Ensimmäisenä lajina oli salibandy jota pelattiin ressuhallissa kiekkomaaleihin mikä osaltaan selittää runsaan maalimäärän. Liekö valmistujaisten/lakkiaisten jälkeisellä sunnuntailla ollut osuutta asiaan mutta aika vähän oli miehiä jalkeilla. 6 kenttäpelaajaa ja 1 maalivahti omista riveistä oli taistelemassa pisteistä. Lisäksi SoPan salibandy joukkueesta vahvistuksena maalivahti Juha-Matti Ovaskainen ja pelaajista Petri Nieminen ja Antti Marjala. Pelattiin siis poikittaisella kentällä 4vs4 ja 3x15min, tiukan väännön päätteeksi musta joukkue vei pelin 13-11, tästä siis Mikkolan veljeksille Timolle ja Teemulle sekä Mattasen Pekalle ensimmäiset kesä cup pisteet. Lisäksi SoPan salibandyjoukkueen edustajien valitsemana parhaan pelaajana Timo sai vielä lisäpisteet. Lopuksi oli vielä tarkkuuskisa josta myös vei Timo pisteet kotiin ja näin siis kapteeni otti ylivoimaisen johdon kesä cupissa.

Kesä cup sisältää siis 7 lajia ja kestää 8 viikkoa kun juhannusviikko huilitaan. Yksilölajien pisteytys menee seuraavanlaisesti; 1. sija 25 pistettä 2. 18p 3. 15p 4. 12p 5. 10p 6. 8p 7. 6p 8. 4p 9. 2p ja 10. 1 piste. Joukkuelajeissa voittaja joukkueen jäsenet 18 pistettä, paras pelaaja 5 pistettä ja taitokisan voittaja 5 pistettä. Ensi viikolla jatketaan frisbeegolffin parissa.


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat