Ivalon tuplapeleistä D2:lle makeat voitot!
2.12.2018 21:31 Uutiset / SoPa D 06

Otteluiden jälkeen siniviivalle asettui paitsi vastustajat, myös itsensä voittanut SoPa D2


Sunnuntaiaamuna D2 avasi joulukalenterista pelipäivän luukun. Noin kuukauden sarjapelitauon jälkeen bussiin tuppautui ehkä hivenen jännittynyt joukkue. TuKin taiturien otteet olivat kirpeinä muistikuvina taustalla, toisaalta miehistöön oli ollut pakko tehdä vähän muutoksia päällekkäisyyksien ja vammojen takia. Mikä hienointa, D2 sai vahvuuteensa mukaan tutun Akseli Karppisen sekä Jere Peltosen ja Joona Mäkelän vielä ns. lainaan E1-joukkueesta. Vaikka kyllä Ivalossa tänään taisteli yksi ja yhteinen SoPa D, jossa jokainen pelaaja pelasi omalla arvokkaalla tontillaan.

Ja mitä viihdettä ja huikeaa jännitystä saatiinkaan kokea! TuKi Sininen ja Keltainen aloittivat kumpikin otteluissaan SoPaa vastaan sen olennaisimman, maalinteon. Molemmat ottelut olivat tasaisia ja tiukkoja, kummassakin SoPalla oli mustat hetkensä: ne, jolloin hartiat painuvat kasaan, hymy ja ilo kuihtuu kasvoilta ja maila saa kyytiä enemmän kuin ansaitsisi. Ehkäpä niissä hetkissä oli tänäänkin silti voiton avaimet. Niihin ei joukkueemme jäänyt. Kannustaminen, auttaminen, paikkaaminen ja onnistumisista iloitseminen yhdessä, kuten joukkueelle kuuluu, nosti SoPan tänään kahdesti ohi TuKin. Jälkimmäisessä ottelussa TuKi Keltaista vastaan tuli monenlaista tälliä ja osumaa ja kentälliset venyivät ja paukkuivat kun aina joku oli huilaamassa jääpussin kanssa. Niistäkin selvittiin. Henkisestä voimasta tänään kertoo myös, että SoPa piti pelinsä siistinä herrasmiesotteluna muutamaa pikkukakkosta lukuun ottamatta.

SoPa D2 jätti Ivalon halliin lukemat, jotka kertovat puolestaan tarpeeksi: TuKi Sin. - SoPa 7-10, TuKi Kelt. - SoPa 4-7. Tsemppareina palkittiin Anttu Kemppainen ja Lenni Ahola. Upeita onnistumisia tuli tänään kaikille, mistä puhuu maalitilastojen lisäksi se, että vastustajan läpiajomaalit ovat jääneet kauas historiaan.

Ensi lauantaina 8.12. vielä Kittilään KiPS D Tyttöjä vastaan, ja sitten joukkueelle koittaakin sarjapeleistä muutaman viikon joulutauko. Muuta hauskaa keksitään pelirintamalla sillä aikaa ;).


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat