Säbäjunnujen Lappi-Cup jatkui Rovaniemellä
3.12.2018 14:15 Uutiset / Salibandyjaosto

SoPan salibandyperheen nuorimmaiset kävivät näyttämässä peli-ilon mallia Rovaniemen Lappi-Cup -turnauksessa.

Lauantaiaamuna 1.12. klo 7 lastattiin iso bussi täyteen unisia, mutta innokkaita salibandyjunioreita ja -vanhempia. Suuntana oli Rovaniemi ja Lappi-Cupin toinen osaturnaus kaudella 2018-19. Tällä kertaa SoPalla oli mukana yhteensä 5 joukkuetta F-, E- ja D-sarjoissa. Otteluita joukkueilla oli turnauksessa yhteensä 28, joten romaanin verran tulisi tekstiä jos kaikista kirjoittaisi erikseen. Kokonaisuutena todettakoon, että voittoja tuli enemmän kuin tappioita.

F-juniorit (2009-2010)

F oli liikkeellä yhdellä joukkueella, jota johti Merja Laakkonen. Tässä turnauksessa F-sarjassakin oli käytössä aikuisten maalit, joten ottelut olivat jopa tavallistakin maalirikkaampia. SoPan taidokkaat laukojat olivat vireessä ja maaleja tehtiin jopa omasta päästä asti. Myös puolustus pelasi hyvin ja isommat maalit tarjosivat maalivahdeille tilaisuuden esitellä huikeita venytyksiä, joita kelpaisi esitellä vaikka Urheiluruudussa. Loistavat pelit ja viimeisen ottelun 6-3 voitolla varmistettiin turnauksen kolmossija.E-juniorit (2007-2008)

Sari Jokiniemi, Jari Hinkka ja Ari Vaarala olivat vaihtopenkkien takana, kun Sopan E-junioreiden kolme joukkuetta pelasivat turnauksessa. Todella tasaisessa sarjassa tiukat kulmaväännöt ja hyvä syöttöpeli olivat ratkaisevassa asemassa. Joukkueiden yhteispeli kehittyi huimasti päivän aikana ja viimeisissä peleissä nähtiinkin upeita syöttökombinaatioita. SoPan joukkueista parhaiten pärjäsi tällä kertaa E Punainen, joka oli kolmas ja kakkossijakin jäi vain maalin päähän.
D-juniorit (2005-2006)

D-junioreiden vakiovalmentajat olivat muissa tehtävissä, joten tällä kertaa vastuun otti kantaakseen Susanna Holmqvist. Susanna tsemppasikin joukkueen hyvään vireeseen ja pelaajat itse ottivat loistavasti haltuun taktiikan ja peluutuksen suunnittelun. Taistelutahto ja yritys ei loppunut missään vaiheessa ja parhaat ottelut pelattiinkin sarjan kovimpia joukkueita vastaan. Pronssiotteluun saatiin vielä katsomo täyteen nuorempia SoPalaisia, joilla pelit loppuivat aikaisemmin. Kova kannustus ei tällä kertaa riittänyt ihan voittoon asti, tuloksena turnauksen neljäs sija.Salibandyjunioreiden pelit jatkuvat 15.12. Lapin Mestaruussarjan kotiturnauksella Sodankylässä. Tervetuloa seuraamaan otteluita ja kannustamaan oman kylän junioreita!


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat