D2 loppiaisturnaukseen Nivalaan!
4.1.2019 12:45 Uutiset / SoPa D 06

Joululomalaiset pian tositoimiin!

D2-jatkosarja-avausta odotellessa piti keksiä jotain tekemistä. SoPan isot junnut lähtevät siis Pohjois-Pohjanmaan laitumille, Nivalaan, loppiaiseksi. 5.-6.1. pelattavaan Veikon Kone Se toimii-turnaukseen osallistuu kahdeksan joukkuetta. Turnaus on D1- eli 05-ikäluokan, joten mukavasti haasteita ja kovia pelejä on tiedossa.

Turnausta isännöi Nivala Cowboys. Cowboysien ja SoPan lisäksi siihen osallistuvat KalPa, Jääkarhut YJK, Ahmat, RJK, Napapiirin Pantterit ja Lämärit/TIHC.

Alkusarjan ottelut pelataan kahdessa lohkossa lauantain aikana. Sijoitusottelut, välierät ja pronssipelillä lämmitetty loppuhuipennus ovat vuorossa sunnuntaina. Nähtäväksi jää, kuinka pitkään sopalaiset pysyvät kyydissä. Peukut pystyyn!

SoPan kokoonpanossa turnauksessa ovat mv Kasperi sekä kenttäpelaajat Lenni, Otto, Lenni, Tuomas, Sampo, Crisu, Tero, Kassu, Samu ja Anttu. Mukava joukko aikuisia saatiin myös matkaan huoltamaan ja kannustamaan.

Turnausmenestystä voi seurata osoitteessa gameresultsonline.com.

SoPa D2 kiittää lämpimästi turnausreissun sponsoreita ja tukijoita: Kesport Sodankylä, Sodankylän Tili Oy, K-Market Sodankylä, Veikon Kone Sodankylä, S-Market Sodankylä, Sodankylän Apteekki sekä joulupäivän ottelussa D:n arpajaisiin osallistunut yleisö. Kiitos!


   
Lisää uutisia
Sodankylän Pallo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat