Raportti F-junnujen hienosta futislauantaista
Julkaistu: 21.07.2019 00.00

Raportti F-junnujen hienosta futislauantaista

Lauantaina 20.7. SoPa F10 pakkautui yhdessä E-tyttöjoukkueen kanssa kisabussiin ja matkusti Kolarin nurmelle testailemaan treeneissä opittua. Revontulicup pelattiin tällä kertaa ilman villahousuja, polttavan auringon alla. Vesiämpäri sienineen oli must vaihtopenkin vieressä ja 25 minuttia kentällä neljässä eri ottelussa pelaajille aikamoinen rutistus. Tai hien irrotus ainakin.

SoPa F10 osallistui turnaukseen kahdella joukkueella. Vastustajat tulivat mm. Kolarista, Pellosta, Pajalasta ja Kittilästä. Kummankin porukan ottelut osoittivat, että kesän aikana treenatut taidot Tapani-valmentajan johdolla ovat tuottaneet hedelmää. Samoin tilanteet ja tapahtumat kentällä näyttivät senkin, missä kohtaa on edelleen treenaamisen varaa. Reilun pelin ja toisten kannustamisen hengessä tuli hyvää tulosta ja hymyssä suin porukka pääsi aikanaan kotimatkallekin.

"Hävittiin tai voitettiin, reilu peli pelattiin!" huudettiin SoPan leiristä usein ottelun päätyttyä. Näinhän se meni: ottelut olivat tiukkoja ja paikka paikoin vauhdikkaita. SoPa pelasi siistiä, vastustajia kunnioittavaa peliä. SoPa Punainen voitti neljästä ottelustaan kaksi ja pelasi kaksi tasan. Sininen puolestaan voitti yhden ja hävisi kolme, mutta kaatui niin sanotusti nappikset jalassa :).

Seuraavan kerran F-ikäiset sopalaiset ovat tositoimissa pallon perässä Rovaniemen Revontulicupissa 11.8. Välissä treenataan, nautitaan kesästä ja syödään jätskiä!

Seuran uusimmat