C2 kotivoittojen tiellä
Julkaistu: 01.02.2020 00.00

SoPa C2 on luistellut vahvasti kevään jatkosarjan ensimmäiset viivat. Kaksi viimeistä ottelua on pelattu kotona: 18.1. SoPan vahvuuden sai tuta RJK suurin lukemin 13-1. Lauantai-iltapäivän huuma helmikuun ensimmäisenä päivänä kotihallissa oli täydellinen, kun tiukan ja tasaisen vääntämisen jälkeen kaatui LiKi red - syyskauden alkusarjassa SoPalle voittamaton.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue joutui heti tiukille ja liminkalaiset tekivät maalit siinä kohtaa missä pitikin. Tilanteessa 1-3 koittaneen erätauon aikana sopalaiset ilmeisesti keräsivät itsensä uuteen iskuun, ja saivat toisessa erässä tasattua puntit 3-3:een. Sopalaisista Tuomas Siirtola maalasi kaksi kertaa peräkkäin ja ottelun kolmannen maalin löi sisään Riigu Juntunen.

Kolmannessa erässä LiKin ylivoima kylvi tuhoa maalin verran, mutta SoPa onnistui pian kuittaamaan niin ikään ylivoimalla taas tasatilanteeseen, Kasperi Oikarisen syötöstä Riigu Juntusen viimeistelyllä. Ottelun ratkaisun avaimia tarjottiin kolmannen erän puolessa välissä, kun Otto Kuusela teki läpiajosta SoPan viidennen maalin. Joukkue taisteli johtoasemastaan ja voitosta jokaisen pelaajan voimalla, mikä tuotti hienoa tulosta. Voittolukemat 6-4 SoPalle sinetöi Samu Piiraisen upea laukaus. Syöttöpisteitä tämän päivän ottelusta saivat Kasmir Harrinkoski, Riigu Juntunen (2) Cristian Lintula (2), Arttu Koskelo, Sampo Pikkuhookana, Kasperi Oikarinen ja Otto Kuusela.