Sopan Kiekkoladyjen kauden alun kuulumisia
Julkaistu: 27.09.2020 00.00

Sopan Kiekkoladyjen kauden alun kuulumisia

Sopan Kiekkoladyjen kuulumisia kauden 2020-2021 alussa

Sopan naisjoukkue Ladyt pääsi avaamaan kautensa Kairacup-turnauksessa 10.9.2020. Ladyjen joukkueelta nähtiin varsin ehjä ja kurinalainen suoritus. Onnistumia tehtiin jokaisessa kentässä ja joukkue toimi kentällä yhtenäisenä läpi ottelun. Pisteitä kertyi usealle pelaajalle kun joukkue taituroi pelissä yhteensä kahdeksan maalia Tukittarien verkkoon. Vastaavasti myös oman pään pelaaminen toimi erittäin hyvin Sopan päästäessä ainoastaan yhden maalin omaan verkkoonsa. Kausi jatkuu naisten Lapin alueen harrastesarjan myötä ensimmäisellä turnauksella kotona Sodankylässä 10.10 lauantaina. Kaikki ovat tervetulleita kannustamaan tuolloin Sopan Ladyt voittoon ja naisten pelien jälkeen voi jäädä seuraamaan vielä Sopan edustusjoukkueen otteita kotipelissään.

Joukkueemme harjoittelee kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20.30. Joukkueeseemme ovat aina tervetulleita uudet pelaajat. Olit sitten aikaisemmin harrastanut jääkiekkoa tai muuta pallopeliä, tai vasta aikuisiällä lajin aloittanut, lähtötasolla ei ole merkitystä. Joukkueessamme on huutava tarve erityisesti maalivahdille. Joten mikäli sieltä löytyy joukkueeton maalivahti tai innokas maalivahtikokelas niin tuleppas heti hallille, juuri sinulle on paikka tarjolla!

Mikäli pelaaminen ei innosta tai olet kenties mies, mutta olet haaveillut joskus jääkiekkojoukkueen valmentamisesta niin täällä voisi olla sinulle tontti tarjolla. Ladyt on pari viimeistä vuotta harjoitellut ilman valmentajaa ja sellainen mahtuisi vielä kuvioon. Olemme motivoitunut, kehityskelpoinen sekä positiivinen joukkue ja halumme kehittyä lajissa on suuri. Hallilla saa tulla pyörähtämään ja katsomaan meidän puuhailua jäällä.

Haluamme jo tässä vaiheessa kiittää tämän kauden sponsoreitamme!

  • ArcticInfra
  • Maansiirto J. Vainio
  • Hyvän Olon Keskus Sodankylä.
  • AngloAmerican
  • Niesta Catering
  • Rovjok

Tervetuloa seuraamaan otteitamme kentällä! Meidät löytää myös somesta nimellä Sopa Kiekkoladyt.

- Laura