Futisladyjen kausi 2021 - tule mukaan!
Julkaistu: 10.05.2021 11.17

Futisladyjen kausi 2021 - tule mukaan!

Futisladyjen kausi 2021 pyörähti viime viikolla käyntiin viileästä kelistä ja lumisateista huolimatta. Tässä pieni tietoisku tulevasta kesästä.

Futisladyt pelaa kesällä Palloliiton pohjoisen naisten 8v8 -sarjaa. Mukana on ladyjen lisäksi neljä joukkuetta; Kolarin Kontio Kolarista, SirSi Pellosta sekä Roi Utd ja FCSCJ Rentofutis Rovaniemeltä. Turnauksia on luvassa viisi kappaletta ja pelejä 3-4 per turnaus. Naisten 8v8 -sarjaa pelataan puolikkaalla kentällä ja peliaika on 2x20 min.

Treenejä on kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 19-20:30, paikkana Sodankylän urheilukenttä. Lisäksi maalivahtihommista kiinnostuneilla on mahdollista osallistua koko jaoston yhteisiin mv-treeneihin maanantaisin. Valmentajana jatkaa tuttuun tapaan Ahti Pulkkinen. Joukkueenjohtajina kaudella 2021 toimivat Annukka Karppinen ja Elisa Ahlberg. Tarkoituksena on jatkaa myös viime kaudella aloitettua yhteistyötä SoPan T08-06 -joukkueen ja heidän valmentajansa Jake Suopangin kanssa.

Kesällä 2021 Futisladyt suuntaa myös Hyrynsalmelle Suopotkupallon MM-kisoihin, mikäli tapahtuma pystytään järjestämään normaalisti. Muihin suunnitelmiin tulevalle kesälle kuuluu mm. siivoustalkoihin osallistumista ja eiköhän tuota jonkunlainen illanviettokin tai pari saada aikaiseksi.

Uudet peliasut on juuri laitettu tilaukseen ja SoPa Futisladyt haluaakin jo tässä vaiheessa lämpimästi kiittää mukana olevia tukijoita: Piitsi Pub, KoneVasara Oy, KelkkalehtiMK, Kauneushuone Mimosa, Sodankylän Tili Oy ja Urheiluhieroja Annukka Karppinen.

Futisladyjen kuulumisia voi seurailla kesän mittaan Facebookista SoPa Futisladyt ja Instagramissa @sopafutisladyt.

HALUAISITKO MUKAAN FUTISLADYJEN TOIMINTAAN? Joukkueeseen otetaan mukaan myös uusia pelaajia. Pelipakkoa ei ole, eli jos haluaisit käydä vain treeneissä, niin sekin onnistuu. Ja myös toisinpäin; mennään kaikki pelaa -periaatteella eli jokainen pelaamisesta innostunut pääsee varmasti mukaan, mikään pallotaituri ei tarvitse entuudestaan olla. Tärkeintä meille on pitää hauskaa ja jos siinä samalla tulee hieman kuntoilua, kehitystä pallon kanssa ja onnistumisia pelikentillä, niin se on aina plussaa! :) Myös suopotkupallojoukkueeseen olisi vielä tilaa.

Jos kiinnostuit, niin saat ladyjen joukkueenjohtajiin Annukkaan ja Elisaan yhteyden seuraavilla tavoilla:
- yksityisviestillä FB:ssä tai IG:ssä
- sähköpostilla elisa.ahlberg@gmail.com tai annukka.karppinen27@gmail.com
- soittamalla / whatsapp 0400637448 (Annukka).

Mukavaa ja aurinkoista jalkapallokesää kaikille toivottaen,
SoPa Futisladyt