SoPa F-junnujen kesäkausi on jo täydessä vauhdissa – takana  myös ensimmäinen turnaus
Julkaistu: 14.06.2021 13.19

SoPa F-junnujen kesäkausi on jo täydessä vauhdissa – takana myös ensimmäinen turnaus

SoPan F-junnujen jalkapallokesä on jo hyvässä vauhdissa – harjoituksia on takana jo kohta kuukausi ja heti koulujen päätyttyä suunnattiin kesän ensimmäiseen turnaukseen Rovaniemelle.

SoPa F -joukkueen menossa on mukana huimat 39 vuosina 2012 ja 2013 syntynyttä tyttöä ja poikaa! Keskiviikkoisin pidettäviä harjoituksia vetämässä onkin vastuuvalmentaja Tapani Mikkolan lisäksi useita apuvalmentajia lasten vanhemmista ja SoPa C-junnuista Veeti Mäki. Keskiviikon joukkueharjoitusten lisäksi iso osa junnuista osallistuu maanantaisin jalkapallokoulun harjoituksiin.

Kesäkuun 6. päivä SoPa äffät suuntasivat kahden joukkueen voimin Rovaniemelle kesän ensimmäiseen turnaukseen, RevontuliCupiin. SoPa siniset ja SoPa punaiset pelasivat Rovaniemellä RoPsin joukkueita, Kolarin Kontiota ja Pellon Pontta vastaan – molemmilla joukkueilla oli 3 peliä päivän aikana. Vaikka tällä kertaa SoPa joutui taipumaan vastustajille, eikä voittoja herunut, oli joukkueiden pelaaminen mukavaa katsottavaa! Harjoituksissa oli opittu hyvä taitoja ja pelisilmä oli kehittynyt – kovia vastustajia vastaan saatiin rakennettua hyviä hyökkäyksiä ja tehtiin useita maaleja. Tällä kertaa se ei vielä riittänyt, mutta tuleviin harjoituksiin saatiin paljon hyviä eväitä ja nähtiin mitä junnujen kanssa pitää harjoitella. Koko joukkue jaksoi pelata hienosti ja hyvillä mielin koko turnauspäivän!

Harjoitukset jatkuvat kesäkeskiviikkoisin suunnitellusti ja heinäkuulle on luvassa seuraava turnaus, joka pelataan 17.7.2021. Siihen asti junnut nauttii kesästä, ja tietysti jalkapallon treenaamisesta!