Lapin tyttökiekkokiekkokiertue saapuu Sodankylään 5.2.2022!
TyttökiekkoJulkaistu: 17.01.2022 17.10

Lapin tyttökiekkokiekkokiertue saapuu Sodankylään 5.2.2022!

HUOM!

Tapahtuman uusi päivämäärä 5.2.2022!
Lapin Tyttökiekkokiertue on täysin uusi konsepti, jonka tavoitteena on tuoda Lapin tyttökiekkoilijat yhteen. Tarkoitus on luoda toimiva konsepti Lapin alueen tyttökiekkoiluun, jota ylläpitää kaikki alueen seurat. Tapahtuman järjestäminen jakautuu jokaisen Lapin alueen seuran kesken vuorotellen. Tapahtuman järjestämisen tukena on Jääkiekkoliitto sekä tyttökiekkokoordinaattori Marianne Lassila. Tyttökiekkokiertueella vierailee Naisten Liigan pelaajia Rokin naisten joukkueesta sekä mahdollisesti maajoukkuepelaajia!

Tervetuloa Lapin Tyttökiekkokiertueelle Sodankylään!

Sodankylän Pallo ja Suomen Jääkiekkoliitto järjestävät tytöille suunnatun tapahtuman, joka sisältää taitojään, oheisharjoittelua sekä pelaamista. Tule mukaan ja löydä uusia ystäviä jääkiekon parista!

Tapahtuma tarkoitettu kaikille 7-16 vuotiaille tytöille, on sitten jo lajin harrastaja tai uusi kokeilija. Varusteeksi riittävätkin myös vain kypärä, luistimet ja maila.

Aikataulu tarkentuu lähempänä tapahtumapäivää, mutta sijoittuu 12-18:30 välille, ja siitä ilmoitetaan lähemmin osallistujille.

Suomen Jääkiekkoliitto järjestää tapahtuman yhteydessä myös tyttökiekkokoulutuksen seuratoimijoille, josta vastaa Lapin alueen tyttökiekkokoordinaattori Marianne Lassila.

Ilmoittautumislinkki pelaajille ja seuratoimijoille: Tyttökiekkokiertueelle ilmoittautuminen

Tapahtuma on muuten ilmainen, mutta halutessaan on mahdollisuus ruokailla jäähallilla 10€ hintaan, ilmoitathan myös mahdollisen huoltajan joka aikoo ruokailla paikan päällä.


Lisätietoja soittamalla tai viestillä:

Tytti Lintula, SoPa tapahtumavastaava p. 0405095164

Marianne Lassila, Lapin alueen tyttökiekkokoordinaattori p. 0456519312