Revontulicuppi aloitettu sodankylässä
Julkaistu: 22.05.2016 00.00

Revontulicuppi aloitettu sodankylässä

Sodankylässä aloitettiin männä viikonloppuna revontulicupin turnauskierros. Lauantaina taistelivat naisten ja P02- sarjan joukkueet. Sunnuntai taas oli pyhitetty juniorijoukkueille.

Lauantain peleissä naisten sarjassa SoPa ladyt pelasi kahdella joukkueella. Monien kovien ja tiukkojen vääntämisten jälkeen SoPan joukkueet kuitenkin sarjataulukossa finaalien ulkopuolella. Hyvät oli silti pelit ja erittäin hienoja näyttöjä antoivat ladyt tulevaa kautta silmällä pitäen. SoPa P02 pärjäsi omassa sarjassaan hyvin ja kentällä nähtiin upeita suorituksia useammaltakin sodankylän pojalta. Tulokset peleistä liitämme uutiseen huomenna kunhan ne saadaan loppuun analysoitua.

Sunnuntaina päivän aloittivat kaikkein pienimmät futaajat ja sodankylästä saatiin jopa kaksi joukuetta PT08-sarjaan. Tiukkaa vääntöä oli joukkueiden kesken, mutta loppujen lopuksi oman kylän joukkueet eivät ihan finaaliin yltäneet. Kaikkein parasta oli kuitenkin ilo ja nauru lasten pelatessa vaikka kyllähän siellä muutama kurttuinenkin otsa nähtiin, varsinkin tappion kirvellessä pienissä mielissä.

Pienimpien kanssa yhtäaikaa pelasivat T03- sarjan tyttöjoukkueet viereisellä kentällä. Tyttöjen pelit olivat erittäin tiukkoja ja niissä nähtiin muutamia erittäin kovia taisteluja. Tyttöjen pelaaminen oli kuitenkin yleisesti erittäin siistiä ja siksikin esimerkillistä katsottavaa niin aikuisille, kuin junnuillekin. Näistäkin peleistä huomenna lisää tarkempia tuloksia.

P04 sarjassa SoPan kaksi joukkuetta näytti koko kaluston voimalla vastustajille, että mistä se pesee ja linkoaa. Menestystä tuli molemmille joukkueille niin paljon, että sarjan finaalipelissä SoPan P04- joukkueet asettuivat toisiaan vastaan, eli kotikylään tuli sarjasta sekä kultaa, että hopeaa!!!

Viimeisenä vaan ei vähäisempänä pelattiin P06-sarjan pelit. Tähän sarjaan saatiin kotikylästä jopa kolme joukkuetta. Joukkueen riveissä vaikuttaa tällä hetkellä jopa 32 pelaajaa, joten materiaalia löytyy ja erittäin hyvää sellaista! Sodankylän joukkueet pelasivat hyviä ja tasaisia pelejä ja SoPan punainen joukkue selvitti tiensä jopa finaaliin asti. Siinä vastaan asettui Kittilän hurjat, mutta vastustajan kovasta yrityksestä huolimatta sodankylän pojat veivät voiton luvuin 1-0. Kotikylän P06-joukkueen tasoa kuvaa hyvin se, että pronssipelissä vastakkain pelasi ne kaksi muuta SoPan joukkuetta, eli neljän parhaan joukkoon mahtui vain yksi joukkue toiselta paikkakunnalta!

Kentän laidalla sai katsojat pelien ohessa nauttia kioskin ja grillin tuotteita hyvinkin erilaisissa sääolosuhteissa. Lauantaina aurinko porotti kirkkaalta taivaalta ja kansalaiset saivat eväidensä lisäksi mukaan ilmaisen rusketuksen. Mutta kuten sanotaan ei makeaa mahan täydeltä, niin sunnuntaina värjöteltiinkin erittäin viileissä ja tutummissa tunnelmissa katosten alla kun lämmintä oli 10 astetta ja vettä ripsautteli välillä niskaan hieman enemmänkin. Siitä huolimatta tunnelma kentällä oli molempina päivinä ihan huikea ja lämmin. Näistä kuvioista ja tunnelmista on erittäin hyvä lähteä jatkamaan kesää ja kautta!

Seuran uusimmat