Ladyt hopealle harrastesarjassa!
Julkaistu: 23.02.2015 00.00

Ladyt hopealle harrastesarjassa!

SoPan kiekko Ladyt osallistuivat tänä talvena ensimmäistä kertaa naisten harrastesarjaan. Mukana oli 5 joukkuetta; TICH,Et-po, PeKi, RoKi ja SoPa. Harrastesarja pelattiin kerran kuukaudessa järjestettävänä turnauksena, jolloin joukkueilla oli kaksi peliä.

 Ladyt ovat harjoitelleet kaksi kertaa viikossa ja syksyllä harkkoja veti Tytti Lintula. Tytin jäädessä hetkeksi äitiyslomalle, Ladyt ovat omatoimisesti treenailleet Tytiltä saatujen oppien mukaan. Harkkapelejä Ladyt ovat pelanneet oman seuran D-junnuja sekä Äijiä vastaan. Ladyjen pelaajarinki koostuu 17 pelaajasta, jotka ovat aktiivisesti mukana. Lisäksi D-junnujen kaksi tyttöpelaajaa Hennariikka ja Minttu ovat käyneet muutaman kerran Ladyjen treeneissä.

 Tämän kauden pelimenestykseen niin pelaajat kuin valmentaja ovat erittäin tyytyväisiä. Mitään pelillistä tavoitetta ei asetettu sarjaan lähtiessä, pääasia oli, että kaikki saavat pelata ja pelaaminen on hauskaa. Ensi kaudelle lähdemme toivottavasti taas harrastesarjaan.

 

15.11.2014 Ylitornio

 Ylitorniolla pelasimme TICHiä ja Et-Poa vastaan. TICH oli uusi vastustaja meille ja emme tienneet joukkueesa muuta kuin sen, että he olivat olleet voittamattomia edellisenä kautena. Meidän peli olikin loistavaa heitä vastaan! Johdimme jo 1-0, mutta lopussa jouduimme taipumaan lukemin 3-4. TICHiläiset olivat todella otettuja, että saivat tällä kertaa tasisensa vastustajan.

 

Et-Poa vastaan lähdimme liian itsevarmoina pelaamaan ja siinä matsissa saatiinkin kylmää kyytiä lukemin 8-2. (Mikä on pahin tappiolukema Ladyille) Vaikka ensimmäinen turnaus menikin tappiollisesti, se vain lujitti uskoa siihen, että kyllä me osataan ja vielä näytetään!

 

13.12.2014 Sodankylä

Kotiturnaukseen tulivat vieraaksemme RoKi ja uusi tulokas PeKi. RoKin kanssa pelasimme ystävyysottelun edellisenä keväänä ja siitä jäi meille vähän hampaankoloon.. Ottelu oli tosi tiukka, mutta kotiyleisön edessä ei voi hävitä. Niimpä Ladyt vei voiton 2-1.

 

PeKi on aloittanut kiekkoilun vasta viime keväänä ja olimme ihan tietämättömiä heidän taidoistaan. Heidän pelityylinsä yllätti meidät täysin. Hyviä luistelijoita paljon, mutta mailalla hakkaamista oli liikaa. Ladyt oli tyly emäntä lukemin 3-1.

 

31.1.2015 Rovaniemi 

 Rovaniemellä kohdattiin uudestaan TICH ja Et-Po. Nyt oli tiedossa torniolaisten kuviot ja lähdettiin tosissaan taistelemaan voitosta. Vauhdissa pysyimme jo täysin mukana, mutta maalinteko tuotti vaikeuksia. Niukka 1-3 tappio tuli ja pikkuisen se jäi kaivelemaan Ladyjen mieltä. Kiitoksia saimme silti pelin tasaisuudesta.

 

Et-Polaisia vastaan lähdettiin vain ja ainoastaan voittamaan. Edelliskerran tappio oli kaikilla muistissa ja toista kertaa ei heille hävittäisi, eikä hävitty! Tiukan matsin jälkeen voittolukemat 5-4 Ladyille.

 

22.2.2015 Pello

 Pellon hallissa vierailimme ensimmäistä kertaa ja hieman miinuksena heti oli pukuhuoneiden riittämättömyys. Mutta se oli pieni murhe, pääasia, että peli kulki. Pellon turnaukseen saimme mukaan myös Tytin, joka on puolustuksemme ehdoton valttikortti. PeKi pelissä tuomarit antoivat helposti jäähyjä, mutta onneksi alivoimaa oli reenattu, joten siitä ei lannistuttu vaan voitto kotiin lukemin 3-1. 

 

Rokilaiset luistelivat ennakkoluulottomasti meitä vastaan ja peli oli ihan toisen näköistä kuin aiemmassa. Jäähyjä ei juuri tullut, mutta rokilaisten selkäranka taipui jo ensimmäisen erän aikana. Ladyt vei ottelun 6-1 ja varmisti näin itselleen naisten harrastesarjan hopeamitalin.

 

PISTEPÖRSSI 

Seuran uusimmat