SoPa väkevänä Rovaniemen turnauksessa
22.11.2017 22:37 Uutiset / Edustus

Kuvassa SoPan voitokas joukkue Rovaniemen turnauksessa

Sodankylän Pallon salibandymiehet jatkoivat hyviä esityksiään viikonloppuna pelatussa turnauksessa Ounasrinteen palloiluhallissa.

RoKoKoo - SoPa 2 - 6

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui RoKoKoo joka tunnetaan kovakuntoisena ja taistelevana joukkueena. Ottelu oli hyvin tasaväkinen ja SoPan maalivahti Ville Heikkilä tarjosi muulle joukkueelle mahdollisuuden voittoon tekemällä tukun huipputorjuntoja.

SoPan viimeistely oli parempaa ja ensimmäisen erän 3-0 lukemat antoivat pyssykylän pojille tilaa hengittää ja mahdollisuuden pelata rohkeasti ja luovasti.

RoKoKoon joukkueen parhaimmistoa oli sodankyläläislähtöinen Juho Riipi, joka pystyi luomaan vaarallisia tilanteita SoPan päätyyn aina kentällä ollessaan.

Santa's United IV - SoPa 1 - 11

Toisen ottelun rovaniemeläinen kotijoukkue näki SoPan ensimmäisen pelin ja loi varmuuden vuoksi erittäin puolustusvoittoisen taktiikan jossa tarkoitus oli panostaa vastaiskuihin. SoPa ei kuitenkaan luovuttanut palloa vastustajille muuta kuin maalin merkiksi. Ottelu oli ns "yhtä päätä" eikä tarjonnut kunnon taistelua, mutta sitäkin hienompia maaleja. Vahva esitys Sodankylän salibandymiehiltä.

Tehomiehiä:

  • Juhani Pitkänen 2+2
  • Samuli Granroth 3+0
  • Atte Kangas 2+1
  • Janne Koivuperä 1+2
  • Antti Marjala 1+2

Ville Heikkilä 24 torjuntaa

Kuvia otteluista:
   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Syyskuu   »
Kategoriat