18
HEL
17.00
SoPa Edustus, Lappi liiga

SoPa - Et-Po, Ylitornio  6 - 7

Sodankylä

Järvet jäässä, emmä lähe vielä kesälomille

Päivien pidentyessä ja auringon muistutellessa olemassa olostaan moni ihminen alkaa varovasti taas uskoa että vielä se kesäkin sieltä tulee.Mutta ei jääkiekkoihminen, jääkiekkoihminen nauttii keväästä sillä se on jääkiekkoihmisen parasta aikaa. Leijonat yhdistää jäyhää kansaa ja koetaan voitot ja tappiot kansakuntana Hangosta Utsjoelle. Lisäksi pelataan eri sarjojen pudotuspelit. Pudotuspelijääkiekkohan on täysin eri peli kuin perus runkosarjajääkiekko. Silloin jokainen pelaaja parsii itsensä kasaan vaikka hopeateipillä ja nippusiteillä, silloin logo rinnassa on maailman tärkein asia, silloin kirjoitetaan sankaritarinoita. Tämä aika on käsillä myös Lappi-liigassa mutta onko Sodankylässä?

PeKin kaadettua tänään KiPs 6-2 lukemin on SoPan pudotuspelipaikka omissa käsissä. Joukkue on KiPsin kanssa tasapisteissä ja maaliero on nyt SoPan eduksi 16 maalia eli varovaisesti voisi sanoa että joukkueella on vahva ote viimeiseen pudotuspelipaikkaan. Huomiseen Et-Po peliin ei silti lähdetä mitään kilpikonnapuolustusta tekemään vaan viime viikonlopun jäljiltä ilmiliekeissä oleva Lentävä Ässä lähtee haastamaan kotihallissaan sarjakakkosen tosissaan ja omaan peliin uskoen. Toki tällä hetkellä Et-Po murjoo TuKia ivalossa 11-3 kun vielä on 5 minuuttia otteluakin jäljellä että kova vastus sieltä tulee. SoPa on kuitenkin parantanut peliään koko kauden ja pystynyt haastamaan koviakin joukkeita, Ylitorniolaiset saapuvat ensimmäistä kertaa vuosiin ressuhalliin ja Pyssykyläläisen kotiyleisön eteen joten lopputuloksesta voi sanoa vasta loppusummerin soidessa.

Tehdäänpä nyt niin että nappaat mummon siskon veljen kaiman naapurin käsipuoleen ja sanot että lähetäänhän kattomaan minkälainen on ressuhallissa meno. Laitetaan kauden yleisöennätys uusiksi ja pidetään ääntä niin että pojat lähtee voitolla kohti pudotuspelejä!

Sunnuntai 18.2 ressuhalli klo 17.00, tervetuloa!

Tilastot

6 - 7

Et-Po, Ylitornio
2 - 33 - 21 - 2
16'MaaliKurkela Kurtsi
16'MaalisyöttöNeitola Matias
16'2. maalisyöttöVaaranmaa Vili
19'MaaliSalminen Joonas
19'MaalisyöttöNeitola Matias
19'2. maalisyöttöKangas Atte
20'MaaliMikkola Timo
20'MaalisyöttöKurkela Kurtsi
20'2. maalisyöttöVaaranmaa Vili
21'MaaliMikkola Timo
21'MaalisyöttöNeitola Matias
21'2. maalisyöttöKangas Atte
21'Jäähy: 2 minKurkela Kurtsi
25'MaaliHelppikangas Juho
25'MaalisyöttöSalminen Joonas
25'2. maalisyöttöGranroth Aleksi
36'Jäähy: 2 minSalminen Joonas
57'MaaliLaine Joni
57'MaalisyöttöNeitola Matias
57'2. maalisyöttöSalminen Joonas

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista