18
SYY
15.00
SoPa Kiekkoladyt, Kairacup

Tukittaret - SoPa   

Ivalon jäähalli

Kiekkoladyt voitokkaina Kairacupissa

Sodankylän Pallon Kiekkoladyt ottivat viime lauantaina varaslähdön tulevaan kiekkokauteen, kun pohjoisen herruudesta pelattiin Ivalossa. Peliin lähdettiin 9 kenttäpelaajan ja 1 veräjän vartijan voimin. Reissuun lähdettiin luottavaisin mielin, sillä olihan joukkue ehtinyt harjoitella jäälläkin jo usean viikon ajan kesän jälkeen.

Ottelun alku oli tiukkaa vääntämistä ja tilanteita tuli puolin ja toisin. Maalipaikkoja ladyille kertyi reilusti ja ensimmäisenä maalihanat pääsi avaamaan Tiia Kumpula. Tämän jälkeen ladyt pistivät kiekon reppuun vielä kuusi kertaa ja ottelun lopputulos oli niin ikään 3-7 kiekkoladyille. Maalin teossa onnistuivat Tiia Kumpula ×3, Laura Pulju x2, sekä kertaalleen Mari Taipola ja Piia Pikkuhookana. Syöttöpisteille pääsivät miltei kaikki joukkueen pelaajat. Maalivahtina häärinyt Annukka Karppinen torjui Ivalolaisten harvat vaarallisemmat laukaukset.

Pelillisesti ottelu oli erittäin onnistunut, lukuunottamatta toisen erän alun pientä notkahdusta, jolloin vastustaja pääsi hetkeksi niskan päälle. Kentällä tehtiin juuri niitä asioita mitä oli harjoiteltukin: vahvaa viisikkopelaamista, tarkkoja syöttöjä ja tulisia laukauksia!

Joukkueemme harjoittelee New Boliden Areenalla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20.45 ja jäälle mahtuu aina uusia naamoja mukaan. Eli ei muuta kuin luistinten teroitukseen ja hallille, jos joskus olet miettinyt, että haluaisit kokeilla jääkiekon pelaamista huippu seurassa!

Tästä on hyvä lähteä tulevaan kauteen, joka aloitetaan Posiolla Sini-Areenalla 16.10. Kotiturnaus kiekkoladyilla on 13.11, silloin kannattaa tulla kauempaakin kannustamaan New Boliden Areenalle!Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista