SoPa - KoTU Hockey

Sodankylä

E1 aloitti kauden sarjapelinsä

SoPan E1 avasi sarjapelikautensa kotihallissa syyskuun viimeisenä päivänä.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan luisteli pitkästä aikaa Kolarin joukkue KoTU. Ensimmäisessä erässä SoPan pojat onnistuivat maalinteossa peräti 4 kertaa KoTun onnistuessa kertaalleen.

1-0 #16 Peltonen Jere, syöttäjä #11 Mäkelä Joona,

2-0 #8 Mäki Veeti, syöttäjä #83 Koskelo Veikka,

3-0 #24 Merenkukka Eero syöttäjä, #83 Koskelo Veikka,

4-0 #11 Joona Mäkelä, syöttäjä #8 Mäki Veeti. Toisessa erässä maalihanat tyrehtyivät, KoTun onnistuessa erän lopulla kertaalleen. Lopputulos 4-2.

Polvivammasta kärsinyt #1 Ylitalo Lenni palasi tolppien väliin pelaten hyvän ottelun. Torjuntoja Lennille kirjattiin 10, KoTulle torjuntoja 19.

Päivän toisessa ottelussa kohtasimme Pellon ylpeyden PeKin.

SoPan pojat taistelivat hienosti isokokoisia poikia ja tyttöjä vastaan mutta se ei tällä kerta riittänyt, PeKi vei ottelun lukemin 1-5. SoPan maalista vastasi puolustajan paikalta noussut #83 Koskelo Veikka, syöttöpiste #12 Holmqvist Leeville.