SoPa E 07, E1

SoPa - SaPS

Sodankylä

E1:lle niukat tappiot kotipeleistä

Joulunalus -turnaukseen saapui vieraaksi SaPS Sallasta, PaKa Kuusamosta ja KeKi Kemijärveltä. Keki ja SoPa pelasivat kumpikin ottelut SaPSia ja PaKaa vastaan.

SoPan ensimmäinen peli palattiin Sallan joukkuetta vastaan. Kotijoukkueen valmentaja ja huoltaja olivat tänään jääkiekkoliiton palveluksessa joten valmennusvastuun ottivat joukkueenjohtajat Paula ja Petri. Päivän yhtenä teemana oli laukominen ja sitä pojat toteuttivatkin kiitettävästi. SaPSin isokokoinen maalivahti piti pintansa ja tolpat pitivät huolen lopuista vedoista, SaPSin onnistuessa kertaalleen minuutti ennen loppusummeria. Lopputuloksena kirvelevä 0-1 tappio. Torjunnat SoPan Eino Seppänen 13, SaPS 22.

Reilun tunnin tauko ja tappion nollaaminen, jonka jälkeen lähdettiin kovalla asenteella ottamaan revanssi edellisen kohtaamisen voittaneesta PaKasta.

Aktiivisella karvaamisella saatiin taitavat PaKan yksilöt pidettyä hyvin aisoissa ja kiekkoa päästiin toimittamaan kuusamolaisten maalille paljon. Ensimmäinen maali syntyi ajassa 9:01 kun #11 Joona Mäkelä pääsi lyömään limpun tyhjään reppuun #16 Jere Peltosen esityöstä. Seuraava maali nähtiin toisen erän alussa PaKan tasoittaessa reboundista. Seuraavat 2 maalia PaKa teki läpiajoista. 2-3 tilanteeksi kavensi #6 Oskari Niemelä, syöttäjänä #16 Jere Peltonen. PaKa pääsi vielä muutaman kerran läpiajoon joista se onnistui 2 kertaa. Lopputuloksena SoPan hallitsemasta pelistä kitkerä 2-5 tappio. Maalivahtien torjunnat SoPan Lenni Ylitalo 7, PaKa 26.

SoPan pojat pelasivat hienolla asenteella tehden hurjasti töitä koko päivän ajan, päivään mahtui paljon onnistumisia eri pelitilanteissa. Ainoastaan muutama pieni huolimattomuusvirhe sattui päivän aikana, joista vastustaja rankaisi kovalla prosentilla.

Pelit jatkuvat heti tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna vieraspelireissulla Kolariin.

E1 toivottaa hyvää ja rauhallista joulua sekä kiittää syyskaudesta kaikkia tukijoita, vanhempia, kannustusjoukkoja ja someseuraajia sekä kaikkia muita toiminnassa mukana olevia!