7
LOK
14.00
SoPa E 07, D2 AA alkusarja

SoPa D2 - KiPS D-tytöt  

Sodankylä

SoPa D2 myllytti täydet 50 minuuttia

Rättihallissa yleisö pääsi tänään seuraamaan hieman erilaista ottelua, kun SoPa D2 kohtasi KiPsin D-tytöt. Eilisestä pehmeästä pelistä ei ollut jäljellä kuin muisto vain, kun pojat laittoivat kiekon liikkeelle ja verkot tötterölle. SoPa takoi ottelussa hurjat 22 maalia, vierasjoukkueen saldon jäädessä 1 maaliin.


KiPsin maalivahti Kirill Kulppi sai painaa töitä ihan tosissaan vierasjoukkueen maalitolppien välissä kun torjuntoja kertyi huimat 54 kpl tästä 50 minuuttia kestäneestä ottelusta. Sopan maalilla ei kauheaa ruuhkaa ollut kun torjuntoja kertyi #35 Karppisen kasperille ottelusta 14 kpl. Vaarallisia tilanteita ei päässyt isommalta syntymäänkään SoPan pakkien pelatessa erittäin hyvän ja varman pelin. Maaleja tehtiin tänään niin alivoimalla, kuin ylivoimallakin.

Tämän päivän pistenikkareina mainittakoon erityisesti #46 Harrinkoski Kasmir, #13 Piirainen Samu ja #29 Kempainen Anttu. Kaikki kolme poikaa pelaavat pakkeina, mutta tänään antoivat merkkejä siitä, että kykenevät myös tarvittaessa nakkaamaan kiekon reppuun.


Muut maalitykit tänään #26 Lintula Cristian, #42 Ahola Lenni, #69 Pikkuhookana Sampo, #88 Annala Lenni, #20 Siirtola Tuomas ja tietenkin joukkueen kapteeni #71 Kuusela Otto, joka on sarjan pistepörssin sijalla 2. Kolmen pelatun ottelun jälkeen.


Tästä jatketaan kotiottelulla rättihallissa lauantaina 13.10 klo 13.00. Tervetuloa kannustamaan poikia, kun vastaan asettuu aina vahva RoKi Keltainen!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista