SoPa D2, D2

SoPa - RoKi sininen

New Boliden arena

D -junioreilla tuplapeliviikonloppu kotihallissa

Lauantaina 23.11. vieraaksemme saapui RoKi Sininen. Ottelusta odotettiin tiukkaa taistoa sarjakakkosen ja sarjassa neljäntenä olevan SoPan välillä. Molemmat joukkueet pelasivatkin hyvää juniorikiekkoa jossa muistettiin myös puolustuspelaamisen tärkeys. SoPa teki ensimmäisen maalin ajassa 13:06, jonka jälkeen maaleja tehtiin vuorotahtiin tilanteeseen 4-3 saakka. Pelin loppupuolella SoPan pojat aloittivat maalikarkelot ja taiteilivat vajaaseen 4 minuuttiin 4 maalia! Lopputuloksena maittava 8-3 voitto kivenkovasta RoKin porukasta!

SoPan maalintekijät: #16 Jere Peltonen * 2, #12 Leevi Holmqvist * 3, #24 Eero Merenkukka, #11 Joona Mäkelä ja #25 Otto Mäki.
Maalivahtina ensimmäistä kertaa tälle kaudelle pelasi Veikka Koskelo ottaen 18 tärkeää torjuntaa ja pitäen vaikeina hetkinä joukkueen pelissä mukana, RoKin kollegan ahkeroidessa 28 torjunnan verran.

Sunnuntaina New Boliden Areenalle saapui Kemin Lämärit.
Kiekon tippuessa jäähän oli eilisestä hienosta joukkuepelistä jäljellä enää mukava muisto. Jäällä nähtiin kaksi hyökkäysorientoitunutta joukkuetta jotka pitivät veskarit kiireisinä. Peli oli rikkonainen ja rangaistuksia jaettiin molemmille useita. Pelikellon näyttäessä 11:01 oli vieraat 0-2 johdossa. Erän lopupuolella saatiin vähän pelin juonesta kiinni ja SoPa tasoitti ennen erätaukoa #11 Joona Mäkelän ja #64 Niklas Åhmanin osumilla.
Vajaa 10 minuuttia ennen loppusummeria Lämärit onnistuivat hakkaamaan kiekon kolmannen kerran maaliin, loppulukemat tulostaululla 2-3.
Maalinsuulle palasi eilisen kenttäpelaajavierailun jälkeen Lenni Ylitalo jolle kertyi torjuntoja pelissä 28, Lämärikollegan torjuessa 29 kertaa.

Kaikenkaikkiaan opettavainen viikonloppu joka tarjosi hienon voiton ja ison pettymyksen, kertoen samalla sarjan tasaisuudesta. Yhteenkään peliin ei voi lähteä puolivaloilla.

Joukkue kiittää viikonlopun yli 100 henkilön yleisöä kannustuksesta!
Viikon kuluttua kohtaamme sarjakärjen TiHC:n Torniossa ja tavoitteena revanssi edellisen ottelun 4-7 tappiosta