SoPa D2, D2

KeKi - SoPa

Kemijärvi

D2 KeKin vieraana

SoPan D- junnujen vierailu Kemijärvelle onnistui kahden pisteen arvoisesti vaikka hetkittäin mukana matkannut kannustava kotijoukko oli menettää uskonsa. Pelin ensimmäinen jäähy kirjattiin jo ajassa 00.25 KeKille ja ylivoimalla Eero Merenkukka pääsi läpiajoon ja verkko soi ajassa 1.21. Peli pyöri paljon keskialueella ja laitapainin merkeissä, ensimmäinen erä kuitenkin selkeästi SoPalle maalein 2-4.

Toiseen erään lähdettiin kasvattamaan piste-eroa, mutta kun kuusi ja puoli minuuttia oli pelattu oli KeKi kirinyt jo rinnalle tilanteeseen 4-4. Vaikean alun jälkeen Jere Peltonen helpotti vierasjoukkueen paineita ja taiteili kentän läpi maalin arvoisesti. Sen jälkeen kahden minuutin kirkas hetki, jossa tehtailtiin kolme maalia, SoPan johtotilanne jo 4-8. KeKi tarjosi mahdollisuutta maalieron lisäämiseen jäähyillä, mutta SoPan pojat onnistuivat enää kertaalleen toimittamaan kiekon KeKin maaliin ja taululla peliajan päättyessä lukemat 4-9.

Pisteitä tänään maaleilla keräsivät Jere Peltonen x4, Joona Mäkelä x2, Eero Merenkukka, Veeti Mäki ja Tero Pikkuhookana. Syöttöpisteitä Jerelle, Joonalle, Eerolle, Matias Lintulalle, Eino Seppäselle ja Lenni Annallalle.

SoPan maalilla tänään Veikka Koskelo, jolle 14 torjuntaa ja KeKin mv:lle 32 torjuntaa.

D- junnut jatkavat sarjakärjessä tasapistein PaKan kanssa kohdaten ensi lauantaina Lappi-areenalla RoKi keltaisen.