SoPa D2, D2

RoKi keltainen - SoPa

Rovaniemi

D -junioreille selkeä voitto RoKista

SoPan D-juniorit jatkavat D2 AA -jatkosarjan kärkijoukkueena kaadettuaan Lappi Areenalla Rovaniemen Kiekon selkein lukemin 3-11.

Rovaniemellä pelattiin siistiä, hyvää juniorikiekkoa jossa ei monta jäähyä tarvinnut tuomareiden puhaltaa.
Ensimmäisen erän päätyttyä tulostaululla oli lukemat 2-4 SoPalle.
Parin minuutin erätauolla valmennus kertasi peliohjeet ja niinpä maalihanat avautuivat heti toiseen erään lähdettäessä. SoPan pojat taiteilivat pelissä vielä 7 maalia, kotijoukkueen onnistuessa kertaalleen.
Lopputuloksena 3-11 vierasvoitto!

Päivän pisterohmuna touhusi kapteeni #16 Jere Peltonen 4+1 tehopisteellään. Päivän muut pistenikkarit: #11 Joona Mäkelä 1+3, #83 Veikka Koskelo 2+1, #12 Leevi Holmqvist 2+0, #64 Niklas Åhman 1+1, #8 Veeti Mäki 0+2, #87 Tero Pikkuhookana 0+2, #6 Oskari Niemelä 1+0, #25 Otto Mäki 0+1 ja #71 Matias Lintula 0+1.

Maalivahtien torjunnat: RoKi 35, SoPa #1 Lenni Ylitalo 15.

D -juniorit pelaavat seuraavan ottelunsa kotihallissa 22.2. klo 13.30 SoPalaisen juniorikiekon superpäivänä, päivän aloittava F -juniorit, D -juniorit jatkavat ja päivän kruunaa C-junioreiden ottelu klo 16.

Tervetuloa kannustamaan SoPan junioreita, kioski palvelee koko päivän!