Naisten harrastekiekkoa Sodankylässä!
SoPa KiekkoladytJulkaistu: 29.08.2023 10.40

Naisten harrastekiekkoa Sodankylässä!

Lauantaina 26.8. pelattiin naisten harrastekiekon turnaus pelitällityyliin.

Tavoite oli saada mahdollisimman tasaiset pelit alueen naisille ennen kauden alkua, sekä päästä tutustumaan muihin naiskiekkoilijoihin. Turnaukseen sai ilmottautua mukaan joko yksittäisenä pelaajana tai oman joukkueen kanssa. Kolme joukkueellista tuli yksittäisiä pelaajia, jotka arvottiin ennen turnauksen alkua. Pelaajia oli Sodankylän lisäksi Pellosta, Posiolta, Kuusamosta, Kemijärveltä ja jopa Helsingistä. Lisäksi Rovaniemeltä mukaan ilmottautui yksi joukkue. Kaiken kaikkiaan nais- ja tyttökiekkoilijoita oli pelaamassa turnauksessa 42!

Pelattiin ensin yksinkertainen sarja, pelit olivat tasaisia ja suht vähämaalisia. Alkupelien jälkeen oli pienen tauon paikka ja jään valtasivat tyttökiekkoilijat. Mukana oli niin uusia tyttöjä kuin jo toiminnassa mukana olleita, yhteensä 10 tyttöä. Tyttökiekkojään jälkeen oli vielä pronssi ja finaaliottelut jäljellä. Päivän päätteeksi Rovaniemen joukkue voitti finaalin, voittaen jokaisen ottelun päivän aikana.

Pronssipelin tsemppipelaajat Miina Kylmäniemi ja Elsa Toivanen

Finaalipelin tsemppipelaajat Kiia Aittaniemi ja Minttu Tiuraniemi

Turnaus saatiin onnistuneesti vietyä loppuun asti, hallilla oli koko päivän rento ja mukava tunnelma, pelaajat olivat tyytyväisiä ja alettiin jo pohtimaan seuraavaa vastaavanlaista tapahtumaa. Erityismainintana vielä kolmessa joukkueessa pelasi muutamia nuoria tyttökiekkoilijoita, jotka pelasivat rohkeasti koko päivän naisten mukana. Oli mahtava nähdä uusia Lapin tyttökiekkoilijoita aikuisten peleissä!

Kiitokset vielä päivän onnistumisesta tuomareille Veeti Mäki ja Paavo Seppälä, sekä kioski- ja toimitsijatiimille!

Sodankylän Pallon Kiekkoladyt harjoittelevat kerran viikossa maanantaisin, tervetuloa mukaan matalan kynnyksen toimintaan!

Lisätiedot Annukka Karppinen (0400 637 448)

Joukkueen uusimmat uutiset