Vierasturnauksen jälkeen innolla kohti kotiturnausta
SoPa U9Julkaistu: 14.11.2023 12.05

Vierasturnauksen jälkeen innolla kohti kotiturnausta

Sodankylän Palloseuran nuorimmat jääkiekkojuniorit, U9-junnut, suuntasivat viime sunnuntaina Kittilän Agnico Eagle-hallille osallistuen Lapin U9 Leijonaliigan turnaukseen. Vastassa olivat paitsi kotijoukkue Kittilän palloseura (KiPS) myös Rovaniemen Kiekko (RoKi).

Kittilän turnaus tarjosi erinomaisen mahdollisuuden mitata joukkueemme taitoja ja vahvistaa yhteishenkeä. Päivä tarjosi niin voittoja kuin tappioitakin, unohtamatta ilon ja turvallisten pettymysten hetkiä. Turnaukseen osallistuminen oli mahdollista kiitos tärkeiden sponsoreidemme, joille joukkue haluaakin välittää isot kiitokset!

Vaikka Kittilän turnauksen tunnelmat ovat vielä tuoreina mielessä, joukkueemme keskittyminen kääntyy jo kohti seuraavaa koitosta. Kotiturnaus odottaa jo nurkan takana, ja joukkueemme on tulevana lauantaina (18.11) valmis ottamaan mittaa vastustajistaan paikallisella kentällään. Tule siekin mukaan luomaan unohtumattomia kiekkohetkiä New Boliden Areenalla! Pelit alkavat klo 11.00, 12.00 ja 13.10. Kahvio on myös avoinna, ja tarjolla maan maukkaimpia SoPa-munkkeja!