E08-joukkueen treenit täydessä vauhdissa
1.6.2018 15:01 Uutiset / E 08

E08-joukkueessa riittää virtaa

SoPa E08-joukkueen kesä on lähtenyt tohinalla käyntiin. Joukkueen aloituspalaveri pidettiin jo huhtikuussa ja treenit urheilukentällä ovat olleet täydessä käynnissä jo toukokuun toiselta viikolta alkaen.

Viime kesään verrattuna pelaajien määrä on noussut, kun aivan uusia on aloittanut joukkueessa ja myös vanhoja tuttuja on palannut porukkaan. Tällä hetkellä E08-joukkueessa on kirjoilla 44 pelaajaa, joista tyttöjä ilahduttavat 17 ja poikia 27.


Joukkueen valmentamisesta vastaavat tuttuun tapaan Jake Suopanki ja Tepu Jaakola. Lisäksi apuvalmentajina heitä avustavat Mika Ylitalo ja Tapani Mikkola. Joukkueenjohtaja Johanna Mäki ja rahastonhoitaja/jopox-vastaava Sari Jokiniemi pyörittävät joukkueen käytännön asioita.


Kesän aikana joukkue treenaa tiistaisin ja torstaisin melkeinpä säässä kuin säässä ja osallistuu Kittilän, Kolarin, Pellon ja tietysti Sodankylän Revontulicup-turnauksiin. Lisäksi heinäkuussa käydään Rovaniemellä Santa Claus Cupissa ja Torniossa Tornio-Haparanda cupissa. Paljon mukavaa touhua ja tohinaa luvassa :-)   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Marraskuu   »
Kategoriat