SoPa D 06, D2 AA jatkosarja lohko 10

SoPa - KiPS

Sodankylän jäähalli

SoPa D ja KiPS kipinöivät lauantaina kotihallissa

SoPa D pelaa lauantaina 16.2. klo 11 KiPSia vastaan. Asetelmat otteluun ovat todella jännittävät, sillä joukkueet ovat sarjakärkenä tasapisteissä, tosin SoPalla on allaan yksi ottelu enemmän. Edellisessä kohtaamisessa Kittilässä isäntä ei antanut sopalaisille oikein sanansijaa ja voitti ottelun 8-4. Nyt katsotaan, kuinka tyly ja voitonvimmainen isäntä saadaan SoPasta kaivettua esiin, tosipaikassa.

Viime viikonloppuna pelit olivat kiperiä, mutta kääntyivät voittoon kumpaakin TuKin joukkuetta vastaan. Erityisesti sunnuntaina Ivalossa nähtiin sellainen sopalaisten maaliparaati toisessa erässä, että se ei heti unohdu. Toisen erän alkupuolelle saakka ottelu eteni hyytävissä tasalukemissa. Aitiosta katsottuna näytti siltä, että kuuluisa henkinen selkäranka oli taas avain moneen. SoPalla se kesti tällä kertaa paremmin ja ottelu päättyi hurjiin lukemiin 8-14. Maalinteossa karisteltiin niitä kuuluisia apinoita olkapäältä urakalla. Toisessa päässä maalivahdit Kasperi ja E1:stä varamokeksi otettu Lenni tekivät jäällä ollessaan sen minkä pystyivät, oman osansa.

Huomisen jälkeen sarjapeleissä on kuukauden tauko. Tauolle lähdetään voitto taskussa, vai mitä? Tervetuloa kannustamaan! D-junnujen kiska palvelee herkkuineen eikä hallissakaan enää ole niin kylmä.